Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Assassin’s Creed a podezřelý režisér


ikona
Mr. Hlad
Assassin’s Creedmichael fassbender
Populární herní série se pomalu blíží a teď nafasovala velice neobvyklého režiséra 

Herní série Assassin’s Creed si díky podařenému dílu Black Flag, v němž jste si mohli zablbnout mezi piráty, napravila renomé po nepříliš vydařeném výletu do doby, kdy Amerika bojovala za nezávislost. O filmové adaptaci se mluví už pár let, ale víme, že se nepodíváme ani do Karibiku, ani do rodícího se USA. První film se má, stejně jako první herní díl, odehrávat na území dnešního Izraele. Michael Fassbender si tu zahraje chlapíka, který v současnosti s pomocí speciálního stroje znovu prožívá příběh jednoho ze svých předků, jenž pár set let zpátky bojovat proti templářům a spíš než na férové bitky sázel na obratnost, šikovnost a praktičtější přístup, při němž se na protivníka vrhá  ze zálohy.

Premiéru by si Assassin’s Creed měl odbýt už 7. srpna 2015 a donedávna to vypadalo, že ho bude točit Daniel Espinosa, tvůrce Nepřítele pod ochranou a chystané detektivky ze stalinského Sovětského Svazu Child 44. Teď se však zdá, že se za kameru postaví Justin Kurzel. Buďte klidní, taky ho neznáme. Zatím stihl natočit jen pár kraťasů a celkem chválené drama Snowtown, v němž hrdina zjistí, že mu tatíka supluje sériový vrah. S Fassbenderem teď kutí shakespearovského Macbetha. Na první pohled nejde o režiséra, kterého bychom si dokázali představit u akční podívané, ale paradoxně si u Macbetha, i když má William Shakespeare k herní sérii celkem daleko, může osahat práci s historickými kulisami a jelikož má jít prý i o celkem drsnou podívanou, tak snad přičichne i k nějaké té akci. Nervózní ale budeme nejspíš do doby, než se objeví první trailer. Bylo by ovšem pochopitelně fajn, kdyby sázka na neprovařeného režiséra vyšla.

---

Vytáhni v hospodě: Nejnovější díl Assassin’s Creed bude mít podtitul Unity a má se odehrávat během Velké francouzské revoluce. První upoutávka je tady.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace