Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo natočí Justice League?


ikona
Mr. Hlad
Superman, Batman a jejich kámoši shání režiséra. A moc fantazie bohužel nemají 

Batman se Supermanem zamíří do kin už v květnu 2016, pokud se nestane něco neočekávaného. DC by s pomocí tohohle filmu, ve kterém krom Muže z oceli a Bruce Waynea dorazí i pár dalších hrdinů, ráda upevnila svou pozici na trhu a doufá, že se jim povede to, co Marvelu. Je víceméně jasné, že DC se chce co nejrychleji dostat k týmovce Justice League, protože konkurenční Avengers ukázali, že právě spolupráce slavných hrdinů je cesta k miliardovým tržbám. Teď už je víceméně jasné, kdy se téhle týmovky dočkáme. I kdo ji natočí. S premiérou se nejspíš počítá už na 5. květen 2017, což znamená, že Justice League uvidíme rok po Batman vs. Superman a rok před trojkou Avengers. A za kameru se opět postaví Zack Snyder.

 

Nebudu se teď moc zabývat tím, jestli Muž z oceli je nebo není dobrý film, ale nejsem si úplně jistý, že Snyder je ta pravá volba. Marvelovské filmy jsou zajímavé i tím, že se studio nebojí riskovat při výběru režisérů a třetího Iron Mana dá Shanu Blackovi, který do té doby natočil jen jednu levnou buddy movie, Thora profíkovi na Shakespeara Kennethu Branaghovi a druhého Captaina Americu fanouškům se zkušenostmi z malých komedií a televizních seriálů. Snyder je co se akce a velkoleposti týče samozřejmě větší jméno, otázkou ale je, jestli jeho styl, který se dle mého názoru celkem rychle okouká, nebude pro fanoušky potřetí už trošku nuda. Ze strany DC je to možná až příliš velká sázka na jistotu. Natáčet by se nicméně mělo ihned po Batman vs. Superman (jisté zdroje dokonce mluví o tom, že se oba filmy natočí zároveň!), takže první fotky a informace čekejte relativně brzy.

--- 

Vytáhni v hospodě: Justice League se pokoušel v roce 2007 natočit George Miller, ale nevyšlo to. Každopádně blbnout na plátně měla tehdy tahle parta. Jay Baruchel, Teresa Palmer, Armie Hammer nebo Adam Brody ale měli smůlu.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace