Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Jessica Chastain nejslavnější blondýnou


ikona
Mr. Hlad
jessica chastain
Jessica Chastain se chystá ne neobvyklou biografii jedné z největších filmových hvězd všech dob 

Jessicu Chastain máme hodně rádi. Nebojí se hereckých výzev, má na kontě dvě nominace na Oscara, v podstatě nás nikdy před kamerou nezklamala a letos se dá očekávat, že si díky sci-fi Interstellar svou pověst ještě zlepší. Teď se motá okolo další zajímavé role. Zatím to sice není oficiální, ale hned několik zdrojů z jejího okolí potvrdilo, že vyjednává o své účasti v životopisném dramatu Blonde o životě jedné z ikon dvacátého století, Marilyn Monroe. Kdo ale čeká klasickou uchcanou biografii, bude asi příjemně překvapený. Film by totiž mohl být výrazně zajímavější než podobné žánrové kousky.

Scénář a režii bude mít totiž na starost Andrew Dominik, hodně osobitý filmař, jehož westernové drama Zabití Jesseho Jamese zbabělcem Robertem Fordem nebo svérázná gangsterka Zabít tiše byly minimálně pozoruhodné kousky. Jeho Blonde bude adaptací knihy spisovatelky Joyce Carol Oates, která byla v roce 2001 nominována na Pullitzerovu cenu a prý se víc než na skandály okolo blonďaté herecké hvězdy zaměřuje na její osobní a duchovní život. Natáčení by mělo začít už letos v srpnu, snad tedy Chastain na poslední chvíli necukne a Dominik za kamerou nevyměkne.

--- 

Vytáhni v hospodě: Adaptace knihy Blonde se chystala už před čtyřmi lety. Tehdy se počítalo s hlavní rolí pro Naomi Watts

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace