Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Jobs bez Balea, ale s DiCapriem?


ikona
Mr. Hlad
danny boyledavid fincherleonardo dicapriosteve jobs
Další biografie Steva Jobse vznikne, ať se děje, co se děje. A Sony teď řeší, kdo ji natočí a zahraje si hlavní roli 

Pro mě jako pro člověka, jemuž víceméně všechno, co kdy udělal Apple, připadá hnusné, je Steve Jobs jen ten divný chlapík s brýlemi, co na obalu té úspěšné knížky vypadá strašně zamyšleně. Ale zdá se, že následovníků má víc než Ježíš. Před nedávnem vznikla jeho biografie, kde se pokoušel ukázat seriózní tvář svého herectví Ashton Kutcher a moc lidí to nezajímalo, u Sony teď kutí Aaron Sorkin konkurenční projekt, který měl vzniknout pod vedením Davida Finchera, jenž si dal podmínku, že hlavní roli musí hrát Christian Bale. Nedávno se však objevila informace, že točit nebude a Sony, jak to tak vypadá, hledá náhradu.

Fincher si údajně dával nesmyslné podmínky (těžko říct, jestli myslí právě Balea, nebo ještě něco dalšího) a i když je možné, že jednání mezi režisérem Klubu rváčů a The Social Network a Sony budou pokračovat, studio hledá náhradníka. Okolo projektu totiž prý krouží Danny Boyle. Držitel Oscara za Milionáře z chatrče, tvůrce Trainspottingu nebo nedávného Tranzu by se u něj navíc mohl po letech opět sejít s Leonardem DiCapriem, s nímž natočil už Pláž. Ať už to dopadne jakkoliv, je evidentní že studio má s Jobsem ještě hodně velké plány. Jakou dvojici byste u tohohle filmu chtěli vidět vy?

---

Vytáhni v hospodě: Boyle měl nabídku natočit sci-fi horor Vetřelec: Vzkříšení, ale dal přednost komedii Extra život

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace