Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Soutěž: Transcendence zadarmo


ikona
Mr. Hlad
transcendence:soutěž
Chcete zadarmo vidět sci-fi oscarového kameramana Wallyho Pfistera, který má prsty i v Batmanovi a Počátku? 

Když chce někdo natočit celovečerní debut, obyčejně musí spoléhat na talent, dobrou pověst, kterou získal při studiu, nebo bohatého strýčka. Wally Pfister na to kašle, protože je kámoš Christophera Nolana a natočil s ním nejen tří Batmany, ale i Dokonalý trik, Insomnii a Memento. No a za Počátek dostal Oscara. Takže když si řekl, že chce vyzkoušet režii, neměl problém zlanařit do hlavní role Johnnyho Deppa. To ale není jediné lákadlo na Transcendence. Zajímavě zní i zápletka o geniálním vědci, jehož mozek je po atentátu přenesen do počítače. Brzy se ale ukáže, že to možná nebyl nejlepší nápad, protože nehmotný hrdina se malinko urve ze řetězu. A zastavit ho jen tak nepůjde.

My vám teď nabízíme možnost zajít si na Transcendence zadarmo a ještě před oficiální premiérou, takže ti zákeřnější z vás můžou pak na Facebooku vykecat všem kámošům, jak to dopadne. Soutěžíme o 5x2 lístky na projekci, která se koná ve středu 16. dubna v 19:00 v kině Cinema City Flora v Praze. Pokud byste tam rádi zašli, stačí odpovědět na jednoduchou otázku – kolik nominací na Oscara (včetně vítězného Počátku) má Wally Pfister na svém kontě? Svoje odpovědi posílejte na mail souteze@moviezone.cz a do předmětu napište SOUTĚŽ TRANSCENDENCE. Čas máte do úterý 23:59 a vítěze budeme kontaktovat.

Hodně štěstí

Výherci:
Jan Vávra
Petr Vrána
Jakub Sklenář
Jan Nekuda
Natalie Hořejší

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace