Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Hit-Girl proti mimozemšťanům


ikona
Mr. Hlad
chloe moretzkick-ass
Chloë Grace Moretz se chystá na výpravu do světa, který zpustošil útok návštěvníku z vesmíru 

Chloë Grace Moretz se před kamerou pohybuje od svých sedmi let, ale většina diváků ji asi zaznamenala až v comicsovém nářezu Kick-Ass. Režisér Matthew Vaughn si tehdy vydupal, že hrdinka bude skutečně malá holka jako v předloze a ne teenagerka, jak po něm chtělo studio, a měl sakra kliku při castingu. Loňský sequel taky nebyl špatný, ale s trojkou počítají asi jen ti největší optimisté, a tak si mladá herečka musí hledat práci jinde. V nové verzi Carrie nebyla špatná, film však za moc nestál. Letos ji ještě ji uvidíme v ambiciózním mysteriózním thrilleru Dark Places a po boku Denzela Washingtona v akčňáku The Equalizer. A teď si k tomu přibrala i Fifth Wave.

A s trochou štěstí by to nemuselo být špatné. Děj se bude odehrávat v budoucnosti, kdy Zemi zdevastoval mimozemský útok a každý přeživší se musí bát o svůj krk, protože návštěvníci z vesmíru zbytky lidstva loví jako zvířata. Hlavní hrdinkou bude mladá Cassie Sullivan, která se v tomhle bordelu pokouší najít a zachránit svého bratra. Nikomu nevěří, ale nakonec přeci jen bude muset přijmout pomoc tajemného Evana Walkera, který, jak se ukáže, je její jedinou nadějí na úspěch i na přežití. Film bude adaptací knihy Ricka Yanceyho a Sony si pojistilo práva rovnou i na pokračování a evidentně doufá v následovníka Hunger Games a Divergence, zkrátka v další hit pro dospívající publikum. Moretz by to měla odehrát bez problémů, teď si počkejme, kdo se postaví za kameru a pak se můžeme začít pomalu těšit, nebo bát.

--- 

Vytáhni v hospodě: Moretz se chystá i na spolupráci se Steven Soderberghem. Jejich The Library ovšem nebude film, ale divadelní hra.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace