Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Reeves a nový Základní instinkt?


ikona
Mr. Hlad
keanu reeves
Keanu Reeves a Eli Roth chystají psychologicko-sexuální thriller. A do kin ho hodlají dostat ještě letos 

Keanu Reeves na tom s kariérou není úplně dobře. Sice mu to nemusí nějak extra vadit, protože díky si Matrixům přišel na takové peníze, že by z nich mohl dotovat rozpočet České republiky a navíc v minulosti několikrát jasně naznačil, že kvůli prachům před kameru neleze, ale možná, že by to nějaký ten hit chtělo. Jeho režijní prvotina Muž taiči za moc nestála a fantasy 47 róninů skončila právem jako propadák. Těžko říct, jestli jeho nový projekt s názvem Knock Knock dopadne lépe, ale zajímavý by být mohl. Už kvůli jménu za kamerou.

 

Režírovat totiž bude Eli Roth. Ten má sice obvykle víc keců než nápadů, ale jeho kanibalská podívaná The Green Inferno se údajně povedla a se svou novinkou je celkem ambiciózní. Tvůrce Cabin Fever a velký kámoš Quentina Tarantina totiž Knock Knock popisuje jako psychologicko-erotický thriller ve stylu starých filmů Romana Polanského nebo Paula Verhoevena. Základní instinkt pro jednadvacáté století by nám vůbec nevadil. Reeves si tu má zahrát chlapíka, jenž zůstane doma na víkend sám, rodina někam odjede a u jeho dveří se objeví dvě krásné dívky. A během dvou dnů jeho život doslova obrátí naruby. Nic konkrétnějšího zatím nevíme, každopádně natáčení by mělo začít už příští týden a tvůrci doufají, že by mohli stihnout premiéru na záříjovém festivalu v Torontu.

--- 

Vytáhni v hospodě: Kvůli rolím se Reeves musel naučit jezdit na koni a surfovat. Dnes to jsou jeho největší koníčky.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace