Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Mel Gibson opět za drsoně?


ikona
Mr. Hlad
mel gibson
Půjde Mel Gibson ve stopách Liama Neesona a předvede nám po letech zase pořádnou akci? 

Mel Gibson si před pár lety svými rasistickými komentáři pěkně zavařil a teď se pomalu snaží vyškrábat v Hollywoodu zpátky nahoru. Před nedávnem jeho kamarád Robert Downey Jr. tak trochu naznačoval, že bychom ho mohli vidět v budoucích Avengers, ale je otázka, jak moc je jeho přání důležité pro Marvel. Gibson zkrátka naštval až moc lidí na to, aby se teď předháněli v tom, aby mu pomáhali restartovat kariéru. Machete zabíjí za moc nestálo, uvidíme, jestli mu trochu pomůže letní akce The Expendables 3. Každopádně jednu budoucí hlavní roli už má skoro jistou.

Měl by si totiž údajně zahrát v thrilleru Blood Father. Ten zní trošku jako 96 hodin, ale to na druhou stranu není vůbec na škodu. Hlavní hrdina bude bývalý motorkář a pekelný drsňák, jenž právě po letech vylezl z vězení. Trochu překvapivě si ho na svobodě hned najde šestnáctiletá dcera, která má pár problémů s drogovými dealery, kteří ji chtějí zlikvidovat. A to tatík nedovolí. Trošku béčkový námět by mohl být zajímavější, než se na první pohled zdá. Scénář totiž napsal Peter Craig, jenž má na kontě skvělé Affleckovo Město a motá se i okolo třetích Mizerů a druhého Top Gunu, a režie se ujme Francouz Jean-Francois Richet jehož gangsterská sága Veřejný nepřítel byla hodně povedená. Šance na dobrý film jsou v tomhle případě poměrně vysoké. Gibson by si ho zasloužil.

--- 

Vytáhni v hospodě: Pokud nepočítáme cameo v thrilleru Paparazzi a pár výstupů v seriálu Complete Savages, zahrál si v posledních deseti letech Gibson jen ve čtyřech filmech.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace