Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kevin Costner chystá velké věci


ikona
KarelR
explorers guildkevin costner
Připravte se na spoustu dobrodružství. 

Kevin Costner nám začíná dělat ohromnou radost. Během nedávné herecké pauzy si pořídil tři nové děti (už jich má sedm!), teď je ale zpátky ve hře a je to jedna trefa druhou. Hatfields & McCoys, Muž z oceli, skvělá role (v jinak průměrné) nové ryanovce... Jako rozjezd velice slušné, to nejlepší ale teprve přijde. McGho akčňák 3 dny na zabití sice zatím kdovíjak neoslňuje. Brzy po něm ale přijde Reitmanův Draft Day, atletické drama McFarland od Niki Caro (Pán velryb, Její případ) a přetahování o černou vnučku v Black and White od Mikea Bindera (Volání o pomoc).

Obsáhlý textový rozhovor s Costnerem

 

Costner zkrátka hodlá spolupracovat se samými zajímavými tvůrci, především by se ale chtěl vrátit k vlastním projektům. Tím prvním je dobrodružná knižní série Explorers Guild (psali jsme o ní zde), která by zároveň měla debutovat v televizi/na internetu v zatím nespecifikované animované podobě (a o finální délce 200 nebo 300 hodin). Costner totiž na starší kolena nehodlá usnout na vavřínech a chce zkoušet nové věci. I když v přísně klasických žánrech. Jeho dalším velkým projektem je potom ultimátní westernová sága, která by se rozprostírala na ploše minimálně tří filmů. První by přitom šel do kin na Memorial Day (poslední pondělí v květnu), druhý na Den Díkuvzdání (čtvrtý čtvrtek v listopadu) a třetí na Den nezávislosti (4. července). Celý příběh by se tak odvyprávěl během čtrnácti měsíců (pokud by nebyla čtyřka...), přičemž by za kamerou i před ní stála právě hvězda Tance s vlky a Dokonalého světa. 

Videorozhovor s Costnerem

 

Filmová studia ale tomuhle nápadu nejsou příliš nakloněna. Musíme si tedy počkat na výsledky dalších vyjednávání a uvidíme, jestli se stane zázrak a někdo půjde do podobného "třífilmového" risku jako History Channel s Hatfields & McCoys. Do té doby nezbývá než doufat, že se Costnerovi podaří zrealizovat co nejvíc jeho projektů. Trocha nefalšovaného oldschoolového dobrodružství by totiž kinům i televizi určitě bodla.

---

Vytáhni v hospodě: Costner v jednu chvíli reálně zvažoval pokračování Osobního strážce, ve které by chránil princeznu Dianu. Kdo si ji chtěl zahrát? No... princezna Diana.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace