Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

O čem bude nový Shyamalan?


ikona
Mr. Hlad
m. night shyamalan
M. Night Shyamalan slibuje návrat k hororu i ke kvalitě. O čem bude jeho novinka Sundowning?  

M. Night Shyamalan se během několika málo let proměnil ze zázračného hollywoodského dítěte v nejvysmívanějšího filmového režiséra na světě. Šestý smysl a Vyvolený jsou sice nářezy, o čemž i dnes pochybuje málokdo, ale Stalo se, Poslední vládce větru a Po zániku Země zkrátka napáchalo tolik škody, že se na úspěchy tohohle dříve vyzdvihovaného filmaře rychle zapomnělo. On to moc dobře ví, a tak to vypadá, že hodlá svou reputaci napravit návratem ke kořenům. A okleštěním rozpočtu. Před několika týdny oznámil, že točí malý horor s názvem Sundowning, ale nechtěl říct, o co půjde. Vzhledem k názvu se teoretizovalo o upírech nebo nějaké globální katastrofě, zdá se však, že pravda je někde jinde.

Sundowning je totiž termín spojený s demencí a Alzheimerovou chorobou a lidé, kteří jím trpí, bývají neklidní a někdy třeba i agresivní vždy ke konci dne. A právě o to půjde v novém Shyamalanovi. Hlavní dětský hrdina bude mít zkrátka strach a dojde u něj k prudkým změnám nálad vždy, když se den bude chýlit ke konci. Dá se očekávat, že to bude mít pro jeho okolí ošklivé následky. Jestli za to ovšem bude moci nemoc nebo něco nadpřirozeného, zatím nevíme. Shyamalan každopádně potvrzuje, že tentokrát nemáme s hvězdami počítat. Hlavní hrdinku si zahraje Kathryn Hahn z Waltera Mittyho a jejího nemocného syna Ed Oxenbould. Do kin by měl film údajně dorazit ještě letos.

--- 

Vytáhni v hospodě: Oblíbeným filmem M. Night Shyamalana jsou Dobyvatelé ztracené archy.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace