Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Foxové servírují comicsovky


ikona
Mr. Hlad
fantastic fourprometheusridlez scottwolverinex-men
Kdy uvidíme Fantastickou čtyřku, nového Wolverina a možná i druhého Promethea? 

V Hollywoodu platí, že kdo dřív přijde, ten dřív mele. Hlavně v létě, kdy jsou premiérové sloty rozebrány i několik let dopředu a chce to hodně plánování, aby se film vešel tam, kde nejlépe vydělá. Nikdo nechce jít proti žánrově podobnému hitu konkurenčního studia, protože pak na tom tratí všichni krom diváků. A na účetní kašlou. U Marvelu sice machrují, že Captain America 3 si to na férovku rozdá s Batman vs. Superman 6. května 2016, ale je možné, že někdo z nich nakonec uhne. Každopádně Foxové se rozhodli zabírat si další atraktivní data pro své premiéry už teď.

 

O tom, že první Fantastickou čtyřku uvidíme už 19. července 2015, se ví. Miles Teller, Kate Mara, Michael B. Jordan a Jamie Bell už ale stihli ohlásit i pokračování. Toho bychom se měli dočkat 14. července 2017. Studio si evidentně hodně fandí. Ještě pár měsíců před tím ale dorazí do kin nový Wolverine. James Mangold nedávno prozradil, že začne natáčet po X-Men: Apocalypse, a tak by se kovový (dneska vlastně už asi nekovový) mutant měl objevit v další sólovce už 3. března 2017. Jarní termín je trochu překvapivý, ale Foxové asi Jackmanovi věří, že vydělá i mimo léto. Pokud se jim navíc podaří držet náklady níž, než je u blockbusterů obvyklé (loňská japonská mise stála "pouhých" 120 mega), mělo by to vyjít.

 

Foxové ale míří dál. 13. červenec 2018 si zabrali pro projekt, jehož název ještě není oznámený, ale velice potichu se spekuluje o třetí Fantastické čtyřce nebo X-Force, případně jiném x-menovském pokračování. Na konkrétnější informace si asi budeme muset ještě chvilku počkat. Dočkají se ale i fanoušci jiných než comicsových filmů. Třetí část akčních 96 hodin se objeví už 9. ledna příštího roku a na 4. březen 2016 se prý chystá novinka Ridleyho Scotta. Jen zatím nevíme jaká, ale teoreticky by mohlo jít o sequel sci-fi Prometheus, k němuž je prý už hotový scénář. Věřme, že podstatně lepší než minule. Uf.

--- 

Vytáhni v hospodě: V tichosti proběhla jedna zajímavá změna. Comicsovou antibondovku The Secret Service od Matthew Vaughna uvidíme už na konci letošního října. Na původně plánovaný březen 2015 se přesouvá nová a zatím nepojmenovaná komedie Vince Vaughna.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace