Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Star Wars VII: 30 let po Návratu Jediho


ikona
KarelR
star wars
Kolik bude hlavních rolí? 

Zase víme o něco víc. Disneyovský šéf Bob Iger musel něčím potěšit hladové akcionáře, a tak se rozhodl potvrdit dva celkem předvídatelné aspekty nových Star Wars. Ten první jste se dozvěděli už v titulku - Epizoda VII se bude odehrávat přesně 30 let po Návratu Jediho (reálně mimochodem mezi filmy uplyne 32 let). Ten druhý se potom váže k počtu hlavních hrdinů filmu, kteří opět budou mladí, odvážní... a přesně tři.

 

Iger ještě stihl dodat, že se k nim přidá i pár "velice známých tváří". Návrat Harrisona Forda, Carrie Fisher nebo Marka Hamilla je tak stále dost jasný, oficiálně se o něm ale nikdo bavit nehodlá. Stejně jako o zbytku obsazení, ve kterém si zatím můžeme být skoro jistí jen Adamem Driverem (seriál Girls) v jedné z ústředních záporáckých rolí. Všude jinde pokračuje tápání, do kterého se nicméně zapojila hrstka nových jmen.

 

O koho přesně jde? Inu, meetingy s J. J. Abramsem si podle všeho užili John Boyega (Útok na věžák), Ed Speleers (Není kam utéct) a divadelní herci Matthew James Thomas a Ray Fisher. Především se ale do disneyovského hledáčku dostala čerstvá držitelka Oscara Lupita Nyong'o (12 let v řetězech), kterou si hračkářský koncern určitě nenechá jen tak utéct.

Natáčení začíná v dubnu v Londýně, do té doby tedy čekejte hodně finálních zpráv o tom, kdo tedy bude na plátně máchat světelným mečem a kdo ne.

---

Vytáhni v hospodě: Billy Dee Williams se v 77 letech (a po dvou operacích kyčle!) objevil v Dancing with the Stars. A hádejte, na jakou hudbu tancoval...

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace