Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Terminátor a J. Jonah Jameson


ikona
KarelR
arnold schwarzeneggerterminatorterminator 5
Po pruzení Spideyho přijdou na řadu roboti. 

S pátým Terminátorem, který do našich kin dorazí 25. června 2015, to bude dost složité. Alan Taylor (Thor: Temný svět) prý bude ságu rebootovat, hlavní část příběhu by se ale měla odehrávat v současnosti a zároveň se budeme vracet k událostem z předchozích filmů. Zkrátka v tom do prvních trailerů nebo potvrzené synopse bude slušný guláš, který teď ale získal jednu zajímavou posilu.

Terminator: Genesis totiž svou přítomností obohatí J. K. Simmons, známý především jako J. Jonah Jameson z Raimiho Spider-Manů. V akční jízdě, která má podle Arnolda nejvíc evokovat feeling druhého dílu, si zahraje chlastajícího detektiva, který Sarah Connor a její robotické kámoše sleduje celých 30 let. Což by mohlo alespoň částečně pomoct s vysvětlením toho, jak se nadcházející návrat ke kořenům hodlá začlenit mezi Cameronovy klasiky.

 

Určitě jste nestihli zapomenout, že zbytek obsazení čítá Emilii Clarke (Sarah Connor), Jasona Clarkeho (John Connor) a Jaye Courtneyho (Kyle Reese). Natáčení mimochodem začíná už v dubnu v New Orleans, brzké vyjasnění tvůrčích záměrů ale nejspíš nepřinesou ani fotky z placu.

---

Vytáhni v hospodě: Tahle vystřižená scéna nikdy neselhává...

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace