Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo bude Dr. Doom?


ikona
Mr. Hlad
fantastic four
Fantastická čtyřka potřebuje pořádného záporáka. Kdo si zahraje Dr. Dooma?  

Comicsová Fantastická čtyřka už byla obsazena. Žádná velká hvězda v ní sice není, ale jak už jsme se přesvědčili mnohokrát, zrovna u podobného filmu to vůbec nevadí. Fandové teď řeší především to, že si Michael B. Jordan (černoch) zahraje Johnnyho Storma alias Human Torche (běloch/oheň). Pro někoho je to nepřekonatelný problém a svatokrádež, ale osobně tam radši uvidím dobře hrajícího afroameričana než mizerně hrajícího bělocha. Superhrdinský tým, který díky kosmické radiaci získal schopnosti jako nadlidskou sílu, neviditelnost, schopnost natahovat končetiny a létání, teď však potřebuje padoucha. A tím bude Dr. Doom.

Před nedávnem se šířily fámy, že jím v nové filmové verzi bude žena, ale jak to tak vypadá, nakonec se dočkáme chlapa. Okolo role krouží čtveřice herců, a i když ani tentokrát nemáme čekat žádnou celebritu, kandidáti to jsou zajímaví. Domhnall Gleeson byl fajn v romanci Lásky čas a vidět jste ho mohli i v Dreddovi. Sam Riley si zahrál v menších, ale povedených filmech Byzantium nebo Control a Tobeyho Kebbella můžete znát z RocknRolly, Prince z Persie, Hněvu titánů a v drsné Pustině ukázal, že magory umí parádně. Osobně bych to přál právě jemu a pevně doufám, že se role nedostane k poslednímu adeptovi, Eddiemu Redmaynovi z Bídníků a Černé smrti. Dle mého bezvýznamného názoru jde o jednoho z nejošklivějších lidí na světě a já se na něj fakt nechci v kině dívat. I když Dr. Doom nosí kovovou masku. Všichni čtyři jsou ale solidní herci, takže vyloženého průšvihu se snad bát nemusíme.

--- 

Vytáhni v hospodě: Do Fantastické čtyřky z roku 2005 chtěli tvůrci do role Dr. Dooma obsadit Tima Robbinse, nakonec si ho zahrál Julian McMahon.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace