Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Cooper proti mafii


ikona
Mr. Hlad
bradley cooper
Bradley Cooper vyjednává o své účasti v ambiciózní detektivce s trošku nečekaným hrdinou 

Bradley Cooper je v Hollywoodu momentálně hodně žádané zboží. Už dávno dokázal, že to není jen další z nekonečné řady sympaťáků s nulovým talentem a díky dvěma nominacím na Oscara se o něj studia rvou. Zároveň se ale nevyhýbá ani trošku neobvyklejším zakázkám, takže v létě bude dabovat militantního mývala ve Strážcích Galaxie a zároveň ho letos uvidíme v potenciální Oscarovce Serena, kde se potřetí sejde před kamerou s Jennifer Lawrence a bude u toho dánská režisérská hvězda Susanne Bier.

Teď se jeho jméno objevuje v souvislosti s adaptací knihy American Blood novozélandského spisovatele Bena Sanderse. Jejím hrdinou je bývalý newyorský policajt, kterému jde po krku mafie, a tak je ukrytý v programu na ochranu svědků někde v Novém Mexiku. I tady se ale přimotá k problémům a octne se u případu zmizelé ženy. Pro člověka, na jehož hlavu je vypsaná odměna, není zrovna dobrý nápad dávat o sobě takhle hlasitě vědět. Cooper momentálně vyjednává s Warnery o své účasti, tak uvidíme, jak to dopadne.

---

Vytáhni v hospodě: Nejlepším hercem na světě je podle Coopera Daniel Day-Lewis

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace