Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Sequely pro každého


ikona
KarelR
Jak jsou na tom pokračování Lego příběhu, Dredda, Médi nebo Krotitelů duchů? 

Dali byste si pátého Shreka? Že ne? V DreamWorks to bohužel vidí jinak a začínají svět pomalu připravovat na pátý díl. Což je nemilá špička sequelových zpráv, kterých se v posledních dnech vyrojilo tolik, že bude nejlepší si je projet heslovitě. Tak tedy:

  • Třetí Šmoulové budou čistě animovaní (nevydají se tudíž do našeho světa) a dorazí do kin 14. srpna 2015.
  • Amazing Spider-Mana 3 definitivně natočí Marc Webb, režisér jedničky a dvojky. Premiéra se plánuje na 10. června 2016 a v Sony chtějí tou dobou najet na systém jednoho "pavoučího" filmu ročně. Sinixter Six a Venom tedy nejsou daleko.

 

  • Dvojku Millerových na tripu sepíše Adam Sztykiel, scenárista Jak ukrást nevěstu a Na doraz.
  • Třetí Krotitele duchů smrt Harolda Ramise příliš neovlivní. Jeho role byla víceméně cameo, scénář ale i tak není hotový a možná se nestihne plánované letošní natáčení.
  • Pokračování Lego příběhu půjde do kin 26. května 2017. Bohužel jej ale nesepíší Phil Lord a Chris Miller, projekt místo toho putuje do rukou Jareda Sterna (Stážisti) a Michelle Morgan (Girl Most Likely).
  • Ve dvojce Médi, jíž čeká premiéra 26. června 2015, se téměř neobjeví Mila Kunis a hlavní ženskou roli převeze nová postava. Zahraje si ji Amanda Seyfried, s níž si MacFarlane padnul do oka při natáčení westernové komedie Všechny cesty vedou do hrobu.

 

  • V zajetí démonů 2, jež píší scenáristé jedničky Carey Hayes a Chad Hayes, půjde do kin 23. října 2015. Vera Farmiga a Patrick Wilson se do svých rolí vrátí, James Wan ale nejspíš někomu předá režijní pochodeň. Letos mimochodem uvidíme spin-off nazvaný Annabelle.
  • A to nejlepší nakonec? Karel Urban tvrdí, že se prodalo tolik Blu-rayů a DVDček Dredda, že se začalo debatovat o pokračování. Kéž bychom se ho dočkali!

---

Vytáhni v hospodě: Vzácný případ sequelu, kterému se vyhneme? Space Jam 2, jehož přípravy popřeli Warneři i LeBron James.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace