Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Nadčlověk Will Smith loví teroristy


ikona
Mr. Hlad
will smith
Bude jedna z největších hereckých hvězd bojovat proti nadlidem, kteří chtějí zničit svět?  

Will Smith je borec, ale je to taky táta a to jeho kariéře docela hodně ublížilo. Místo toho, aby si udržoval status jedné z největších hvězd na světě, dal si pauzu a zkusil nastartovat kariéry svých dětí. U Jadena Smithe to možná vyšlo s Karate Kid, ovšem Po zániku Země byl nejen finanční průšvih, ale i děsivý film. O mladého Smithe je zájem asi jako o střevní potíže a s tátou se to bohužel taky veze. Teď to však vypadá, že by do toho Will Smith mohl opět šlápnout, vyjednává totiž o hlavní roli v ambiciózní sci-fi Brilliance.

Příběh bude adaptací knihy Marcuse Sakeyho a odehrává se ve svět, kde jeden člověk ze sta má nadlidské schopnosti. Někdo dokáže na burze bez mrknutí oka vydělat miliony, někdo se zase umí vyhýbat lidem tak, že je prakticky neviditelný a Nick Cooper zase zvládá lovit teroristy jako nikdo jiný na světě. Má na to zkrátka talent. Teď má najít a zastavit člověka, který také patří k vyvolenému jednomu procentu a pokouší se rozpoutat občanskou válku. Zní to trochu jako kombinace X-Menů a Bourna, což rozhodně může být zajímavé. Režírovat by měl Julius Onah, jenž se točí i okolo Abramsova sci-fi God Particle. Scénář napíše David Koepp, tvůrce Jurského parku, Spider-Mana a Mission: Impossible.

---

Vytáhni v hospodě: Smith se přiznal, že svého pilota ze Dne nezávislosti hrál podle Harrisona Forda a jeho Hana Sola

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace