Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

VIDEO: Seznamte se se Strážci Galaxie


ikona
KarelR
Jak bude znít Bradley Cooper jako Rocket Raccoon? 

Nejriskantnější novodobá marvelovka dorazí do kin 1. srpna 2014 (v našem případě o tradiční den dřív) a mladičké studio nehodlá nic ponechat náhodě. Čerstvě nakopnutá kampaň Strážců Galaxie sice začala možná až příliš pozvolným představením hlavních hrdinů. Mainstreamové publikum ale o Grootovi nebo Rocket Raccoonovi nikdy předtím neslyšelo, takže se dá marvelácká opatrnost docela chápat. I samotný režisér James Gunn ostatně tvrdí, že má radši plnohodnotný trailer, jenž velmi pravděpodobně doprovodí premiéru Kapitána Ameriky 2. První oficiální ochutnávku ze Strážců teď nicméně doplnila ještě pětice krátkých promo videí, které k odhalení jednotlivých hrdinů přidávají trochu zákulisního řečnění.

PŘEDSTAVENÍ STRÁŽCŮ GALAXIE: ČEKAJÍ NÁS NOVÉ STAR WARS?

 

U samozvaného Star-Lorda (Chris Pratt), Gamory (Zoe Saldana) a Draxe (Dave Bautista) jde o předvídatelné medailonky, které potěší pár záběry z natáčení. Groota ale v rychlosti představí sám Vin Diesel a nejvíce pozornosti si samozřejmě vydobývá Rocket Raccoon, jenž poprvé promluví hlasem Bradleyho Coopera. Tahle dabérská premiéra je příliš kratičká na to, aby šel rozpoznat nějaký jasný přízvuk. Přesto stojí za pozornost, už kvůli Cooperovi, který podstatu chlupatého kriminálníka vyhmátne jedinou dobře mířenou větou.

Jednotlivé profily:

Star-Lord

Gamora

Drax the Destroyer

Groot

Rocket Raccoon

PŘIPOMEŇTE SI PRVNÍ TEASER STRÁŽCŮ GALAXIE

Že vás Strážci Galaxie konečně začínají trochu zajímat? Tak to máte kliku, brzy se totiž mrkneme víc na zoubek prvnímu teaseru, jehož rychlopalná koláž skrývá nejeden důležitý výjev. Del Torův Sběratel, Lee Pace jako mocný Ronan, holohlavá Karen Gillan v roli žoldačky Nebuly... O zkoumání hodný materiál rozhodně nebude nouze!

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace