Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Tvůrce Smrtonosné pasti jede do Mexika


ikona
Mr. Hlad
john mctiernan
Legenda akčního žánru se po letech opět pouští do práce. A zase se bude střílet 

John McTiernan patří mezi nejvýraznější režiséry akčního žánru a jeho jméno najdete u první a třetí Smrtonosné pasti, Predátora nebo Honu na ponorku. V posledních letech o něm ale nebylo slyšet, protože se připletl k decentnímu problému, kvůli kterému lhal FBI a skončil za katrem. Nikdo s ním nechce mít nic společného už docela dlouho a jeho poslední celovečerák byla scenáristická zpatlanost Basic, v níž hráli John Travolta a Samuel L. Jakcson a nejspíš ji ani oni sami nepochopili. Tenhle měsíc však vyleze konečně na svobodu a rozhodně se nehodlá flákat.

Už se totiž stačil upsat akčnímu thrilleru Red Squad, jehož natáčení by mělo začít letos na jaře. Hlavním hrdinou by měl být bývalý agent DEA, který má trošku svérázný pohled na spravedlnost a po jeho akcích většinou krachují pojišťovny a pohřební ústavy nabírají brigádníky. Teď dostane za úkol dát dohromady tým podobně smýšlejících zabijáků a vyrazit do malého městečka na hranici mezi Spojenými státy a Mexikem, kde tvrdou rukou vládne jistý narkobaron. Co bude následovat, je snad jasné. Red Squad tvůrci přirovnávají k Sedmi statečným a i když zápletka smrdí akčňáky osmdesátých let, pro McTiernana by mělo jít o dokonale vhodnou látku. Snad nám po nucené pauze zase předvede, jak se podobné filmy točí.

---

Vytáhni v hospodě: Smrtonosná past byla původně zamýšlena jako pokračování Komanda, ale Schwarzenegger do filmu nechtěl jít. Samotný McTiernan byl jeden z kandidátů na režii Komanda.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace