Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Marvel našel Visiona a Wasp?


ikona
KarelR
ant-manavengers 2guardians of the galaxymarvelthor 3
A čekají nás druzí Stražci galaxie? 

V posledních dnech se toho u Marvelu dělo tolik, že bychom museli psát novinku prakticky každý den. Prostor na webu si ale kradli hlavně Robocop s Lego příběhem, takže se veškeré drby a zvěsti hezky šetřily, aby se mohly shrnout v jediném článku. A ten jste si právě otevřeli.

 

Výborný nový trailer Kapitána Ameriky 2 jste snad neminuli, můžeme tedy rovnou přistoupit ke Steveovu kolegovi s kouzelným kladivem. Thor se nepřekvapivě dočká třetí sólovky, kterou začali chystat Christopher Yost (jeden ze scenáristů loňské dvojky) a Craig Kyle (producent obou Thorů). Tihle dva v minulosti sepsali řadu comicsů a často se točí kolem marvelácké animované produkce. Snad tedy připraví něco, co by mohlo (nejspíš) v roce 2016 potěšit comicsové fandy.

Thor ale nemá místo ve dva roky vzdálené letní sezóně zdaleka jisté. Podle nepříliš věrohodných zdrojů se o podobném termínu uvažuje také pro dvojku Strážců galaxie, kterým Marvel očividně dost věří. Oficiální rozhodnutí ale budou těžko padat před prvním dílem, který se pořád může proměnit v obří hit i ostudný průšvih.

 

S rokem 2016 nicméně hledíme až moc dopředu. Relevantnější novinky máme spíš o filmech léta 2015, tedy o Avengers: Age of Ultron a Ant-Manovi. Whedonova parta totiž zřejmě nafasuje ještě jednoho skoro-kolegu, a to populárního androida Visiona. Ten je v comicsech výtvorem robotického padoucha Ultrona a postupně se ocitl na obou stranách barikády. Jeho filmová podoba tak pravděpodobně sehraje nějakou roli až u konce filmu, protože je třeba nejdřív představit a řádně využít jeho nebezpečného tatínka.

Visionův debut nicméně začíná vypadat velice reálně, jelikož by si ho měl zahrát sám Paul Bettany, jenž od prvního Iron Mana mluví Starkova počítačového komorníka Jarvise. Zvěsti o překopání Ultronova originu v Tonyho "prospěch" tak začínají dávat čím dál tím větší smysl. Ant-Man, jež tohohle robozlosyna vytvořil v comicsu, se ale nemusí bát, že by na tom výrazně tratil. Náhradou mu budiž Evangeline Lilly, momentálně ukecávaná volba na stěžejní ženskou roli v "mravenčí" marvelovce Edgara Wrighta.

 

Podoba hvězdy Ztracených s milovanou Janet van Dyke aka Wasp se zdá být až příliš přesná na to, aby jí Marvel nabízel jinou roli. Postavu ale tím pádem bude čekat filmový makeover, jelikož těžko může zapadnout po bok Hanka Pyma v podání Michaela Douglase. Prý se bude jednat spíš o jeho dceru, po které by mohl koukat Scott Lang Paula Rudda, což zní jako docela logický kompromis.

Wasp by rozhodně byla vítaným přírůstkem do třetích Avengers. S tváří Evangeline Lilly by pak mohlo jít o dvojnásobnou trefu, kterou snad nezadupe do země fandovský odpor k tomu, že Marvel opět nepojede přesně podle kreslených sešitů. Jak Evangeline sedí na Wasp vám? A co říkáte na čím dál tím jistější představení Visiona ve druhých Avengers? Račte se vyjádřit v diskuzi, kde snad nebude podobně horko jako u nedávného "mandarinského" kraťasu All Hail the King.

---

Vytáhni v hospodě: Web Latino Review si u nejmocnějších hrdinů světa ještě přisazuje a tvrdí, že se v Age of Ultron objeví také Carol Danvers aka Captain Marvel, o níž se dříve zajímala Katee Sackhoff. To už by si ale Joss Whedon hodně zahrával s ohněm...

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace