Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Trailerové žně ze Super Bowlu


ikona
Mr. Hlad
super bowl
Ta nejlepší blockbusterová proma hezky pohromadě. 

Ačkoliv je u nás fanoušků amerického fotbalu asi stejně tolik jako milovníků jazzrapu z Tanzanie, Super Bowl je pro MovieZone a filmové fandy sakra důležitý den. Většině je sice úplně jedno, kdo s kým hraje, jaký tým má větší šanci na vítězství a vůbec co se děje na hřišti. Zajímavější jsou upoutávky, které se během svátku amerického národního sportu objevují. A letos bylo z čeho vybírat.

Daly o sobě vědět jak potenciální letní hity, tak i filmy, které se pokusí urvat pár milionů už podstatně dříve. Captain America: Winter Soldier potvrzuje i v dalších upoutávkách, že bychom se mohli dočkat trošku jiné comicsovky, než na jakou jsem od Marvelu zvyklí, a že by to mohla být konečně malinko dospělejší a vážnější podívaná. Snad to tak dopadne i v kině.

Oproti tomu druhý Spider-Man ani tentokrát úplně nezvládá přesvědčovat, že by mělo jít o filmovou událost sezóny. Pompeje vypadají epicky, ale jméno režiséra Paula W. S. Andersona nás děsí víc než blbě vyplněné daňové přiznání a Noah se také mohl předvést trošku lépe. Na druhou stranu Need For Speed, kterému sice pořád asi moc lidí nevěří, láká na to podstatné, tedy na nabušená auta a rozhodně se na to dá koukat.

Poprvé se ukazují i čtvrtí Transformeři, ve kterých před obřími roboty utíká Mark Wahlberg a objeví se v nich i pár celkem zajímavých kovových potvor. Michael Bay vždycky uměl v trailerech udělat dobrý dojem. Fotbalovou horečku se pokouší využít i sportovní záležitost s Kevinem Costnerem Draft Day a pár diváků chtějí těsně před premiérou nalákat i Clooneyho Památkáři. Zkrátka tu máme solidní všehochuť, která je co se trailerového řemesla týče jako každý rok absolutně špičková. Na co půjdete do kina, si ale budete muset rozmyslet sami.

   

  

  

P. S.: Tady malý televizní bonus...

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace