Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Philip Seymour Hoffman 1967-2014


ikona
Mr. Hlad
Zemřel držitel Oscara, jehož jméno bylo synonymem skvělého herectví 

Philip Seymour Hoffman, jeden z největších herců své generace, byl nalezen mrtvý ve svém bytě v New Yorku. Celou událost momentálně vyšetřuje policie, ale vypadá to na předávkování drogami. Jisté je ovšem to, že zemřel herec, který byl dlouhou dobu považován za absolutní špičku a jistotu ve svém oboru. Hoffman v roce 2005 získal Oscara za drama Capote, ale vidět jste ho mohli i v Magnolii, komedii Big Lebowski, třetí Mission: Impossible, hudební pecce Piráti na vlnách nebo dramatu 25. Hodina.

Jeho herecký rejstřík byl extrémně široký a zvládl zahrát záporáka v akčním blockbusteru, totálního losera, jehož diváci litovali od okamžiku, kdy se objevil na plátně, i hrdiny, z jejichž samotné přítomnosti ve filmu mrazilo. Bylo mu 46 let. Naposledy jste ho v kinech mohli vidět ve dvojce Hunger Games, kde měl sice jen malou roli, ale v okamžiku, kdy se objevil, si doslova kradl film pro sebe. To dělal často a nikdo mu to nevyčítal. Opravdovou hvězdou nikdy nebyl, ale nejspíš se o to ani nesnažil. Každopádně jeho jméno bylo vždycky zárukou toho, že minimálně po herecké stránce bude i sebevětší srágora stát za to. Lidí, jako byl on, v Hollywoodu moc není. A teď bohužel zmizel další.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace