Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Batman vs. Superman: Máme Alfreda a Luthora


ikona
KarelR
batman/supermanzack snyder
Kdo si zahraje věrného komorníka a bohatého génia? 

V obsazení Snyderova superhrdinského uberduelu, jehož premiéra se nedávno posunula na 6. května 2016, dodnes figurovalo jen šest herců. K Henrymu Cavillovi (Superman), Benu Affleckovi (Batman), Gal Gadot (Wonder Woman), Amy Adams (Lois Lane), Lawrenci Fishburnovi (Perry White) a Diane Lane (Martha Kent) se teď ale připojila dvojice docela nečekaných jmen.

Ten méně kontroverzní casting byl dopřán Alfredovi, u něhož převezme štafetu po Michaelu Caineovi o celých 15 let mladší Jeremy Irons. Věrný komorník Bruce Waynea by tak teoreticky nemusel být jen pasivním rádcem. Konečně může dojít i na jeho další schopnosti, které pár comicsových inkarnací nasbíralo během služby v britských speciálních jednotkách SAS.

 

Daleko víc už internet šílí z obsazení Lexe Luthora. Zapomeňte na Bryana Cranstona, Marka Stronga nebo Joaquina Phoenixe. Geniálního miliardářského padoucha si zahraje Jesse Eisenberg, nejlépe známý jako Mark Zuckerberg ze Social Network. Že by Supermanův úhlavní nepřítel zákeřně zaútočil hlavně přes Facebook? Fanoušci časem určitě vymyslí fikanější narážky, které samozřejmě nezmizí minimálně do chvíle, kdy nás Eisenberg rozseká v traileru podobně jako Heath Ledger.

Jste s obsazením spokojeni? Nebo máte i nadále pocit, že se na nás řítí obrovský průšvih? Račte se, pokud možno slušně, vyřádit v diskuzi.

---

Vytáhni v hospodě: Scénář filmu má ještě pořád v rukou oscarový Chris Terrio (Argo). Snad se tahle volba Warnerům vyplatí.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace