Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

NEJ roku 2013: Vaše volba


ikona
Mr. Hlad
moviezone
Zvolte nejlepší filmy a filmové upoutávky roku 2013 

Filmový rok 2013 skončil, MovieZone vyhlásila nejlepší i nejhorší filmy a trailery, čtenáři dostali dostatek času na to, aby dohnali zásadní resty a podívali se na to, co jim v kinech uteklo. Spousta z vás už svojí TOPku prozradila v diskusích, ale čas na oficiální hlasování přichází až teď. Takže pokud jste ještě nezačali řešit, co vám v kinech v loňském roce udělalo největší radost, měli byste se do toho pustit co nejrychleji.

Systém hlasování zůstává stejný jako v posledních letech. Dejte dohromady svou osobní trojici nejlepších filmů  a přidejte k nim i jeden nejhorší, u trailerů je postup stejný, takže si také připravte trojku největších pecek a jednu, která vám naopak radost vůbec neudělala. Celé to pak pošlete přes vzkazník uživateli AnketaNej. Nezapomeňte pečlivě oddělit filmy a upoutávky, ať víme, čeho se jaký žebříček týká. Pochopitelně ale můžete hlasovat jen pro filmy nebo jen pro trailery.

Rozmýšlet se a posílat můžete až do pátku 24. ledna do 23:59. Pak hlasování končí a kdo z nás bude mít nejvíc volného času, ten všechno sečte a vy se výsledky dozvíte v průběhu příštího týdne. Nezapomeňte na pravidlo, že vybírat lze jen z filmů, které měly v roce 2013 premiéru v českých kinech, tudíž žádný Vlk z Wall Street nebo Klub poslední naděje, ale bez problémů tam můžete nacpat Tarantinova Djanga nebo Terapii láskou. U trailerů samozřejmě může jít o upoutávky na filmy, které ještě neměly premiéru. Důležité je, kdy se trailer objevil na webu. Takže toho Vlka z Wall Street nebo X-Meny tam kldině dejte.

Filmy, které vyšly jen na DVD, promítaly se pouze na filmových festivalech nebo jste si na ně zašli do kina při cestě do zahraničí a do české distribuce se nedostaly, vynechte. Loňské menu je i tak na hity dost bohaté.

KINOPREMIÉRY ZDE ::::: LISTOVÁNÍ TRAILERY ZDE

VÝBĚR REDAKCE: NEJLEPŠÍ FILMY ::::: NEJLEPŠÍ TRAILERY

V případě dotazů nebo nejasností se můžete zeptat v diskusi u tohoto článku, eventuálně ve vzkazníku Mr. Hlada či Civala.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace