Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Batman se Supermanem se zdrží


ikona
Mr. Hlad
batmansnydersuperman
Muž z oceli a Bruce Wayne nehodlají přípravy na svůj film podcenit. A tak si na něj chvilku počkáme 

Na rozdíl od Bryana Singera a jeho supermanovského filmu dokázal Zack Snyder přenést Clarka Kenta velmi úspěšně do dvacátého prvního století. Někomu jeho styl seděl, někomu ne, ale spokojených diváků měl Muž z oceli tolik, že se Warneři rozhodli natočit nikoliv klasickou dvojku, ale rovnou film, ve kterém by se Kal-El setkal s Batmanem a nakoukne tam i Wonder Woman a možná i pár dalších postav ze světa DC. Marvel má holt náskok a je potřeba pořádně šlápnout na plyn. Uspěchat práce na takovém projektu by se ale nemuselo vyplatit.

A tak si na něj počkáme skoro o rok déle, než se původně myslelo. Nové datum premiéry filmu Batman vs. Superman je 6. května 2016. Původně měli ti dva dorazit už v červnu 2015, ale někomu nejspíš došlo, že by bylo celkem o hubu jít proti dvojce Avengers a Ant-Manovi. Jedenáct měsíců navíc na přípravu je dost a žádný comicsový megaprotivník v létě 2016 zatím nečeká, což je sakra velká výhoda. Fanoušci jsou momentálně možná trošku rozladění, ale když Snyder a David S. Goyer ten rok neproflákají, mohla by dvojka stát zato. Každopádně výmluvy na časový pres už nejspíš od Warnerů neuslyšíme.

---

Vytáhni v hospodě: V detektivce Hollywoodland si Ben Affleck zahrál George Reevese, který ztvárnil Supermana v seriálu z padesátých let.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace