Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Marvel verbuje záporáky


ikona
Mr. Hlad
ant-manavengersmarvel
Kdo se postaví proti Avengers a kdo zatopí Ant-Manovi? 

U Marvelu to v posledních dnech žije. Paul Rudd byl obsazený do Ant-Mana, nedávno se k němu připojil Michael Douglas a velmi brzy se nejspíš začne pracovat i na tom, aby se z Guradians of the Galaxy stal hit. Každopádně novinkám není konec. To, že v The Avengers 2: The Age of Ultron se proti týmu superhrdinů postaví šílený robot, jehož na plátně oživí James Spader, už nějakou dobu víme, teď se ale potvrdilo i to, že nepůjde o jediného záporáka. Zatím nechce nikdo potvrdit, kdo bude zloduch číslo dvě, ale víceméně se počítá s účastí Barona Von Struckera, bývalého nácka a šéfa organizace Hydra. A zahraje si ho Thomas Kretchmann, pravděpodobně nejslavnější Němec v Hollywoodu, kterého můžete znát z King Konga nebo Wanted.

Protivníka však pochopitelně potřebují i hrdinové, co jedou sólo. Ant-Many budeme mít rovnou dva, takže je potřeba postavit proti nim někoho dostatečně respektuhodného. Mělo by jít o padoucha jménem Castillo, který bude škodit v šedesátých letech a postaví se tedy proti Michaelu Douglasovi. Tvář by mu měl propůjčit Michael Peña z Patroly. Samotný Castillo měl být něco jako comicsová verze Fidela Castra, což by sedělo vzhledem k tomu, že Ant-Man má být být víc špionážní film a politický thriller než klasická comicsovka. Každopádně Oba záporáci i jejich představitelé by mohli být na plátně hodně zajímaví.

---

Vytáhni v hospodě: Objevily se spekulace, že v Ant-Manovi si zahraje i Clifton Collins Jr., kámoš Edgara Wrighta. Už ale byly vyvráceny.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace