Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Terminátor a Star Wars loví nováčky


ikona
KarelR
star warsterminator
Kdo by se mohl objevit v očekávaných sci-fi? 

Rok 2015 nám nabídne slušnou dávku filmových událostí, mezi ty největší ale rozhodně budou patřit dva sci-fi comebacky. V červenci se na plátna kin vrátí Terminátor a v prosinci Star Wars, v obou případech se starými i novými tvářemi. Ačkoliv tedy diváky do kin natáhnou Arnold Schwarzenegger a Harrison Ford, mezi úvodními a závěrečnými titulky je bude muset zabavit také nová herecká generace. A pomalu začínáme tušit, kdo by jí mohl zastupovat.

 

U pátého Terminátora už jsou pár týdnů jasné tři ze čtyř klíčových rolí. Arnoldovi budou ve filmu sekundovat Emilia Clarke (jako Sarah Connor) a Jason Clarke (jako John Connor). Vrátit by se ale měl i zabouchnutý voják Kyle Reese, kterého je trochu problém udat. O roli se odmítli ucházet třeba Nicolas Hoult (Jack a obři) nebo Garett Hedlund (Tron: Legacy), režisér druhého Thora Alan Taylor tak musel začít lovit v dost nevyzpytatelných vodách. V těch našel jména jako Boyd Holbrook, Tom Cocquerel, Wilson Bethel nebo Sam Reid. Jediným trochu známějším kandidátem je tak Jai Courtney, který si loni zahrál syna Johna McClanea v páté Smrtonosné pasti. A který by roli Reese nejspíš z fleku vzal.

 

Podobně vstřícný přístup by pak měl razit i první vážný kandidát na hlavní roli v nových Star Wars. Jmenuje se Jesse Plemons, mihnul se v Bitevní lodi, Mistrovi nebo seriálové pecce Perníkový táta, a J. J. Abrams prý byl vyloženě nadšený z jeho nahraného konkurzu. Plemons se tak dočká osobního setkání s tvůrčím týmem, a pokud všechno půjde hladce, dost možná se stane jedním z hrdinů sedmého celovečerního dobrodružství z předaleké galaxie. Kterým přesně? Internet mu přisuzuje podobnost s Markem Hamillem a tudíž roli syna Lukea Skywalkera. Na potvrzení téhle úvahy si ale budeme muset ještě počkat, takže pojďme směle debatovat o tom, jestli byste ho uvítali nebo ne.

---

Vytáhni v hospodě: První stoprocentně potvrzenou postavou sedmých Star Wars je... R2-D2. Zjevně má nejlepšího agenta.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace