Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Soutěž s filmem Na život a na smrt


ikona
Mr. Hlad
lone survivorsoutěž
Zasoutěžte si s Petrem Bergem, Markem Wahlbergem a jeho komandem Navy SEALs 

Novinka režiséra Petera Berga a Marka Wahlberga se blíží do kin. Ambiciózní akční drama Na život a na smrt je natočené podle skutečných událostí, které se staly v Afghánistánu v roce 2005. Jednotka Navy SEALs měla za úkol dopadnout nebo zlikvidovat nebezpečného teroristu, ale při zásahu se něco malinko pokazilo a z lovců se stala lovná zvěř. Pro Berga je Na život a na smrt látka, kterou chtěl hodně natočit, dokonce se kvůli filmu postavil za kameru i u Bitevní lodě, pracoval za minimální povolený plat a ještě ukecal herecké hvězdy, aby snížily své běžné honoráře. Teď můžete sami zjistit, jestli tahle snaha stála za to.

Ve spolupráci se společností Bontonfilm pro vás totiž máme soutěž o pět knih Na život a na smrt od Patricka Robinsona a Marcuse Luttrella, muže, který se celé operace sám zúčastnil. Pokud byste jednu z nich chtěli, stačí nám napsat odpověď na jednoduchou otázku – V jakém seriálu z nemocničního prostředí si Berg zahrál Dr. Billyho Kronka? Odpověď nám pošlete na mail souteze@moviezone.cz do neděle 12.1. do 23:59 a  do předmětu napište Soutěž Na život a na smrt. Přejeme hodně štěstí.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace