Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

G.I. Joe 3 láká veterány


ikona
Mr. Hlad
gi joe
Kdo se teroristické organizaci Cobra postaví tentokrát?  

Ačkoliv série G.I. Joe není zdaleka tak úspěšná jako Transformers, pořád se tenhle akční výplach prodávající hračky o své sequely bát nemusí. Z dvojky jsme my a nejspíš i tvůrci byli pěkně nervózní, protože se kvůli dotáčkám a překopávání do 3D zpozdila skoro o rok, ale nakonec  při skromnějším rozpočtu utržila víc než jednička a to se počítá. Režisér Jon Chu byl tedy naverbován i k G.I. Joe 3. A zdá se, že není sám.

Nedávno se objevila informace, že vrátit by se mohl i Channing Tatum, ale Chu přiznává, že scénář se teprve píše a premiéra, se kterou se počítá na rok 2016, je daleko. Navíc když už je nějaká postava mrtvá, oživuje se dost blbě. Ale jde to, jak ukázal návrat bílého ninjy jménem Storm Shadow. Zatímco na potvrzení či vyvrácení účasti Tatuma si budeme muset počkat, jisté je, že se vrátí Dwayne Johnson a Bruce Willis. Vedle nich prý máme očekávat i pár nováčků a je otázka, jestli dorazí i další členové týmu z druhého dílu. Ale kdyby ne, tak je to asi jedno. Stejně si většinu z nich nikdo nepamatuje.

---

Vytáhni v hospodě: Než roli Duka dostal Channing Tatum, byli ve hře Sam Worthington, Matthew Fox nebo Chris Evans.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace