Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Paul Rudd je Ant-Man


ikona
Mr. Hlad
ant-manmarvel
Marvel sehnal herce do comicsovky o hrdinovi, který si rozumí s hmyzem a umí měnit svou velikost 

O comicsovém Ant-Manovi se mluví už docela dlouho a jméno režiséra Edgara Wrighta bylo oznámené taky už celkem dávno. Ale tenhle hrdina si na svou sólovku musí počkat. Marvel to s ním má možná trošku těžší, než se může na první pohled zdát. Jde totiž i o to, který Ant-Man nakonec na plátně bude. Nejznámějším je asi Hank Pym, geniální vědec, jehož ego je občas horší než Lokiho ambice a jenž čas od času zmlátí svou ženu. To je pro marvelovskou snahu vyrábět víceméně rodinné filmy možná trochu moc, a tak se prý možná dočkáme méně problematického bývalého zloděje Scotta Langa.

 

A zahraje si ho Paul Rudd. Ačkoliv ho obvykle vídáme v komediích jako Zprávař, Zbouchnutá nebo Blbec k večeři, vyložený srandista to není a vážnější polohu by zvládnout měl. Marvelácký šéf Kevin Feige naznačil, že by film mohl vycházet z příběhu To Steal an Ant-Man a mělo by jít o comicsový špiónský heist. Což by bylo fajn, změny žánru totiž marveláckému univerzu vždycky prospívají. Natáčení odstartuje v půlce příštího roku a s premiérou se počítá na 31. červenec 2015. Ale s Ruddem na palubě by na nějaké to cameo klidně mohlo dojít už dřív.

--- 

Vytáhni v hospodě: Tímhle obrázkem Simon Pegg zblbnul před pár měsíci celý internet. Někdy to jde snadno.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace