Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #223 o Arnoldovi a svatbě


ikona
Mr. Hlad
víkendový výplach
Kolik lidí zabil Arnold Schwarzenegger? Jak vzniklo 47 róninů? A může přijít na svatbu Batman? 

Skoro předvánoční výplach

Animák týdne
Samurajská fantasy 47 róninů se brzy vydá do kin a její tvůrci se modlí, aby to nebyl totální propadák. Zatím se ale očekává, že mezi hity se novinka Keanu Reevese nezařadí, což ovšem neznamená, že by to nutně musel být špatný film. Každopádně pokud ještě váháte, jestli do kina vyrazit, nebo se na to vykašlat, třeba vás přesvědčí krátký animovaný prequel s názvem 47 Ronin: The Way of the Warrior.

Propadák týdne
Už brzy se budou přepočítávat tržby Hobita a přijde i čas začít řešit žebříčky nejvýdělečnějších filmů roku. Ty nejhorší už ale mají jasno. Zdá se, že nejméně úspěšným filmem v amerických kinech byl letos britský sci-fi horor Storage 24, jenž byl uveden jen v jednom kině a jeho tržby byly 72 dolarů. Je jasné, že podobné věci se snaží zaujmout publikum spíš na DVD, ale i tak nejspíš si můžeme dělat srandu třeba z toho, že provoz sálu stál víc, než byly celkové tržby. Ale nebudeme. Nejsme zlí. Alespoň těsně před Vánoci.

Remake týdne
Komedie Vánoční skřítek s Willem Ferrellem se minimálně v Americe řadí mezi vánoční klasiku a i u nás na ni v televizi narazíte. Je to celkem sranda, Ferrellovi role sedla a Jon Favreau se i díky tomuhle filmu dostal k režii prvního Iron Mana. Každopádně fanoušků má přerostlý elf hodně a někteří z nich jsou evidentně trošku starší a mají dost volného času. Takže blbnou a předělávají filmy do podoby her z osmitibů.

Cameo týdne
Disneyovka Ledové království se v trailerech tvářila jako druhé Na vlásku a i když to nakonec bylo malinko jinak, určitě se dá považovat za povedenou. Locika a Flynn k ní ale mají přeci jen docela blízko. Když se totiž pozorně (jako fakt hodně pozorně) podíváte, nejen že hrdiny Na vlásku najdete i v Ledovém království, ale objeví se tu i Mickey Mouse nebo sladkosti z Raubíře Ralfa.

Kostým týdne
Pacific Rim možná neudělal v kinech takový bordel, jak by si Guillermo del Toro a producenti přáli, ale bitky obřích robotů s gigantickými monstry pár fanoušků sehnali. No a ti teď nemají na práci nic lepšího než chodit po městě v převleku za roboty. Na té poslední fotce je vidět, že ten chlapík si evidentně splnil sen. Moc mu to přejeme.

Sestřih týdne
Arnold je borec. Sice už se pomalu přesunul do věku, kdy by měl buzerovat lidi v tramvaji za to, že ho nepustí sednout a ty, co ho sednout pustí, zase za to, že si o něm myslí, že je stařec, co nedokáže stát. Naštěstí pořád točí minimálně solidní filmy a jeho chystaná Sabotage vypadá na hodně solidní pecku. I tak ale stojí za to připomenout si jeho akční kariéru sestřihem scén, v nichž zabil přes pět stovek lidí.

Svatba týdne
Svatba by měla být radostnou událostí. Pochopitelně je potřeba vzít v úvahu, jestli se pár chce nebo musí brát, jak spolu vychází příbuzenstvo, jestli náhodou nehlásí v počasí uragán a jaké má svědek tendence ke ztrácení prstýnků a vyprávění debilních historek z dětství. Ale celkově by to prostě měla být fajn akce. Každopádně i když by nic nešlo podle plánu, v okamžiku, kdy dorazí naštvaní rytíři, Batman a Iron Man, nezapomene na to ani vaše senilní babička.

Lego týdne
Hra The Last of Us patří mezi největší nářezy letošního roku a osobně nevím, jestli se mám lidem,  kteří nevlastní Playstation a nemohou si ji zahrát, smát, nebo je litovat. No, půjdeme dál. Každopádně když už se může chystat regulérní celovečerák Lego, tak si někdo řekl, že by z kostiček mohl udělat i horor o čtyřicátníkovi, který se snaží přes zdevastovanou Ameriku převézt malou holku, vyhýbá se u toho zombíkům, kanibalům a magorům. Prostě klasické Lego.

Trailer týdne
Asylum moc dobře vědí, v čem je jejich síla. Zatímco před pár lety točili mizerné filmy, teď točí filmy, které jsou tak mizerné, až je lidi žerou. Žraločí lavina, žraločí tornádo, souboje gigachobitnic a mechanických žraloků ... u téhle společnosti není nic nemožné, což dokazuje i upoutávka na jejich novinku se všeříkajícím názvem Mega Shark vs Mecha Shark. Bude to nářez.

Duel týdne
Minule se vás KarelR ptal na budoucnost Indyho a většina z vás, i když ne nijak veliká, by si radši než restart dala regulérní pětku.

Dnes se podíváme do Středozemě a konkrétně mezi draky. Šmak tam udělá celkem solidní bordel, takže si teď zkuste vzpomenout, který filmový drak je nejzábavnější. Jeho jméno napište do předmětu a do textu uveďte důvody.

Za týden zdar

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace