Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Jack Reacher se vrátí


ikona
KarelR
christopher mcquarriejack reachertom cruise
Tom Cruise rozjel další akční sérii. 

Hollywoodská matematika je jednoduchá věc. Když si pořídíte akčňák s Tomem Cruisem a mimo vřelých diváckých ohlasů v kinech nastřádáte i několikanásobek jeho rozpočtu, je na místě přichystat pokračování. Paramount to dobře ví, a tak se vedle pětky Mission: Impossible (premiéra je 25. prosince 2015) nakonec dočkáme i dvojky Jacka Reachera.

Plánovaný film ponese podtitul Never Go Back a půjde o adaptaci nejnovější knižní reacherovky, v níž se Jack vrací na starou vojenskou základnu ve Virgnii, kde do vtažen do komplotu kolem místní velitelky. I v tomhle případě by měl vedle lámání kostí využívat především svůj intelekt. Paramount ale zatím neví, kdo přesně mu ho dodá.

 

Jedničku totiž napsal a natočil Christopher McQuarrie, který s Cruisem momentálně maká na nové misi Ethana Hunta.  Reacher tak bude muset putovat do nových scenáristických rukou a je dost možné, že se poohlédne i po novém režisérském dohledu. Pokud si tedy McQuarrie nestřihne dvě cruiseovské akční eskapády za sebou, má před sebou Paramount docela složité rozhodnutí. Kým byste ho vyřešili vy?

---

Vytáhni v hospodě: Trailer sci-fi akčňáku Edge of Tomorrow, ve kterém bude Tom Cruise odrážet mimozemskou invazi, by měl dorazit na internet už zítra v šest večer.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace