Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #222 o Star Treku a Marvelu


ikona
KarelR
Jak vypadá videorozlučka s Paulem Walkerem? A co první retrospektivy letošního filmového roku? 

Vítejte u svého nejoblíbenějšího zakončení týdne.

Pocta týdne

Ať už vás náhlý odchod Paula Walkera zásáhl nebo ne, mladého sympaťáka z Rychle a zběsile je určitě škoda. Většina lidí se s ním rozloučila na Twitteru nebo na Facebooku, studio Universal teď ale přihodilo ještě dojemnou videorozlučku. Tady ji máte.

Zprávař týdne

Ron Burgundy je v posledních týdnech prakticky všude, mezi jeho nejzajímavější kousky nicméně patří moderování reálných zpráv v Severní Dakotě. Není to sice žádný komediální zázrak. Kdyby ale Ron moderoval něco u nás, podíval bych se na to určitě radši než na současnou "emocionální" klasiku.

 

Rozkol týdne

Vysvětlování marveláckého filmového vesmíru přestává být jednoduché, jelikož ho tvoří 8 filmů a další jsou na cestě. Pokud do něj tedy někdo ještě nenaskočil, bude se možná jednou cítit jako postava z tohohle docela zábavného stripu.

 

Zpívání týdne

Vánoce jsou za dveřmi a to znamená, že odevšad uslyšíme spoustu koled. Málokterá ale bude tak cool jako nová verze Let It Snow od Jean-Luca Picarda, o jehož  hudebním talentu odteď nemůže být pochyb. Make It So!

 

Retrospektiva týdne

Konec roku vždycky znamená řadu fandovských sestřihů, které se ohlížejí za uplynulým filmovým rokem. A letos startujeme následujícími sedmi minutami, které o šmrnc vážně nemají nouzi.

Druhá retrospektiva týdne

Je vám jedna retrospektiva málo? Tady máte podobně výživný nášup!

Projekt týdne

Zatímco Kickstarter jeden na plné koule, u nás zatím moc zajímavých projektů založených na crowdfundingu není. Pokud byste ale přeci jen chtěli někoho podpořit a zároveň si sehnat stylová trička s Jeffem Lebowskim nebo Joe Hallenbeckem, máte příležitost tady. No a jestli se vám líbí design Lukáše Bašty, ale radši byste měli na sobě Batmana, Jacka Nicholsona či nejslavnější herní spoilery, zkuste se mrknout sem.

 

Přehmat týdne

Představte si, že jdete v rodinné sestavě na disneyovku Ledové království a v trailerovém pásmu na vás vybafne eRková upoutávka na Nymfomanku. Jak dítěti rychle zakrýt oči i uši? A co když s sebou máte hned dvě ratolesti? Tyhle problémy museli před pár dny řešit rodiče v Tampa Bay na Floridě, kde se upoutávka Trierovy novinky omylem vloudila před líbezné pohádkové rozptýlení. Schválně, za jak dlouho tohle smolné kino zkrachuje kvůli soudním výlohám...

 

Oscarové preview týdne

Hodně lidí se shoduje na tom, že James Franco málokde vládne tolik jako ve Spring Breakers. Studio teď ale začalo dokonce cítit oscarové šance, a tak vyslalo do světa tohle akademické promo. Tak uvidíme, jestli na něj starší generace uslyší.

 

Duel týdne

Minulého duelu se zúčastnilo jen 22 lidí. A 13 z nich už Will Ferrell nebaví, pročež jeho filmovou kariéru prohlašujeme za oficiálně uko... Zprávař 2 bude super a ne že ne!

Dnes se podíváme na filmového hrdinu, který v minulých letech také přišel o trochu divácké přízně. Disneyovci v pátek konečně převzali práva k Indiana Jonesovi, takže v příštích měsících určitě přijde oznámení nového filmu. Budete v tu chvíli raději za regulérní pětku nebo reboot? Svůj výběr napište do předmětu, nezapomeňte uvést důvody a ne, uložení slavného archeologa k ledu mezi možnostmi samozřejmě není. Naučte se žít v realitě!

 

Za týden zdar.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace