Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdy dorazí rychlý a zběsilý Bourne?


ikona
KarelR
bournebourne 5bourne legacyjustin lin
Justin Lin má na svůj nový akčňák rok a půl. 

Bourneův odkaz rozhodně nepatří velebené sequely. Tony Gilroy v podstatě rozbil všechno, co v téhle sérii fungovalo nejlépe, jen aby Paulu Greengrassovi konečně ukázal špiónský prostředníček. Sérii tak logicky čeká nová fazóna, která se bohužel nezbaví matného Aarona Crosse. Jeremy Renner ho ale podruhé bude moct oživit pod daleko atraktivnějším dohledem, tak nás snad nečeká další zklamání.

 

Bourneovská série totiž skončila v rukou Justina Lina, režiséra posledních čtyř dílů Rychle a zběsile. Tomu po tolika filmech s auty prostě musely dojít silniční nápady. Frenetická akce ho ale odčividně baví, takže si ji zkusí s novým protagonistou. Bude přitom mít po ruce scénář od Anthonyho Peckhama (Downeyho Sherlock Holmes), hotový film pak musí doručit do 14. srpna 2015, kdy s ním studio Universal hodlá dobýt světová kina. Věříte, že to tentokrát vyjde lépe než posledně?

---

Vytáhni v hospodě: Rok před Bournem, přesněji 8. srpna 2014, nabídne Universal ženskou verzi Jasona Bournea. V Bessonově akčňáku Lucy si ji zahraje Scarlett Johansson, která by ve filmu měla nadělat sekanou ze svých únosců.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace