Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Šílený Max dorazí po Avengers


ikona
KarelR
mad maxmad max: fury roadtom hardy
Kdy přesně převezme Tom Hardy gibsonovskou štafetu? 

Léto 2015 bude brutálně natřískané. Nakonec z něj sice utekly sedmé Star Wars, přehršel spektáklu by ale i tak měli zajistit následující velcí hráči: Avengers: Age of Ultron, Tomorrowland, Jurassic World, The Fantastic Four, pixarovka Inside Out, Ted 2, Terminator, Minions, Batman vs. Superman, Ant-Man a Assassin's Creed. K tomuhle mocnému pelotonu se teď nicméně přidává ještě jedno řádně zaprášené obrození. A to rovnou s neoblomným borcem Tomem Hardym.

Dva týdny po návratu Avengers, tedy 15. května 2015, se totiž do kin konečně podívá Mad Max: Fury Road. Skoro-pokračování slavné trilogie (spekuluje se dokonce o cameu Mela Gibsona) se dotočilo už na konci minulého roku, takže jsme ho čekali daleko dřív. U tohohle smolného a několikrát přesunutého post-apokalyptického bijáku ale potěší, že se vůbec blíží do kin.

Režisér všech dílů George Miller by měl momentálně pracovat na drobných dotáčkách. A hned jak je dokončí, bude mít celý rok a půl na to, aby čtyřku Šíleného Maxe vypiplal do té nejnářezovější možné podoby. Na nedostatek času si proto rozhodně stěžovat nemůže. Doufejme tedy, že nashromáždil parádní materiál, ze kterého v příštích měsících opatrně vyždíme maximum. Herecká parta, která vedle Hardyho čítá třeba Charlize Theron, Nicolase Houlta nebo Zoe Kravitz, si to určitě zaslouží.

---

Vytáhni v hospodě: Čtvrtý Šílený Max stál minimálně 125 milionů dolarů, což je s ohledem na inflaci zhruba pětinásobek rozpočtu trojky.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace