Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Sedmé Star Wars mají datum premiéry


ikona
KarelR
star wars
Kdy přesně se vrátíme do předaleké galaxie? 

Minulé týdny se nesly v duchu mnoha "zpráviček" ze zákulisí Lucasfilmu. J. J. Abrams a Lawrence Kasdan se stali oficiálními scenáristy Epizody VII (Michael Arndt byl prý odejit z časových důvodů). Chiwetel Ejiofor (záporák ze Serenity) se dost možná připojí k obsazení nového filmu. A šéfka Lucasfilmu Kathleen Kennedy podle všeho prosila disneyovské hlavouny o to, aby se Abramsovo dítko mohlo důkladně piplat až do léta 2016. Její prosby ale nebyly vyslyšeny. A nakonec se striktně vyhoví disneyovským akcionářům, kterým byl slíben kinostart do konce přespříštího roku.

 

Premiéra sedmých Star Wars byla tudíž oficiálně stanovena na 18. prosince 2015. Tenhle termín sice dosud okupuje adaptace Warcraftu od Duncana Jonese. Jenže Universal míní a Disney mění, takže se onlineový fenomén nejspíš brzy zapakuje a prchne jinam. Síle Star Wars by totiž neodolal, doufejme tedy, že budeme mít čemu podléhat i my, diváci. Zatím to totiž vypadá na přímý tah na finanční branku, který by mohl s trochou smůly semlít i samotného Abramse. Nedej se, Džej Džeji. Přece se nebudeme tolik let těšit přešlap!

---

Vytáhni v hospodě: Původně chystaný slot pro Star Wars nafasovala sci-fi Tomorrowland s Georgem Clooneym, která se z 12. prosince 2014 přesouvá na 22. květen 2015. Brad Bird tak naopak fasuje pilující půlrok, který snad bezezbytku využije.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace