Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #216 o Pacific Rim a Letadlech


ikona
Mr. Hlad
víkendový výplach
Jak by mohl vypadat sequel poslední Pixarovky? Může Samuel L. Jackson hrát Lokiho? A co všechno se dá postavit z Lega? 

Storpocentně říjnový výplach

Sequel týdne
Pixarovská Letadla byl film, který nechtěl nikdo z redakce nikdy v životě vidět. Nakonec to po komerční stránce úplný průšvih nebyl, ale fakt, že šlo o totálně zbytečný film, se jednoduše zakrýt nedá. Každopádně dvojky se prý dočkáme velmi brzy a nejspíš nemůžeme doufat, že by došlo k zásadnímu zlepšení. A přitom by animovaný svět veselých letadel mohl nabídnout skutečně nářezovou podívanou!

Dabing týdne
Nových Ninja želv se dočkáme příští rok. Šéfuje jim Michael Bay, bude tam Megan Fox a zatím pořád netušíme, jestli se máme těšit, nebo bát. Každopádně hrané filmy z devadesátých let už jsou dnes prakticky nekoukatelné, ať už kvůli cameu Vanilla Ice nebo fakt srandovním kostýmům. Na druhou stranu s tou správnou zvukovou stopou by to pořád mohla být solidní sranda.

Lego týdne
Lego je super věc a když máte děti, můžete se při stavění schovávat za ně a tvrdit, že si hrajete ne proto, že vás to baví, ale že musíte zabavit prcky. No a jen tak mimochodem pak vytvoříte třeba bitku z del Torovy řežby Pacific Rim, ve které si dávají přes držku kostičkové zrůdy s kostičkovými megaroboty.

Turnaj týdne
V Americe mají takovou podivnou zábavu. Organizují se tam velké jako-že-jarmarky-nebo-tak-něco, kde se všichni tváří, jako že jsou ve středověku, okolo nich chodí rytíři a bojuje se o ruku krásné princezny. Člověk asi nemůže být úplně normální, když se ve volném čase věnuje zrovna tomuhle, na druhou stranu s hrdiny Hry o trůny by to mohla být celkem zábava.

Koule týdne
Betty White je pravděpodobně nejzábavnější člověk starší devadesáti let. Pořád umí hláškovat a moc dobře to ví, navíc to vypadá, že jí to, na rozdíl od spousty lidí v tomhle a i mladším věku pořád evidentně pálí a baví jí blbnout. Třeba když propaguje svou show a inspiruje se u toho v současné popkultuře. Rozhodně je u toho víc cool než Miley Cyrus.

Upřímný trailer týdne
Pacific Rim Guillerma del Tora možná nebyl tak úspěšný, jak tvůrci doufali, ale spoustě lidí se hodně líbil. Úroveň imbecility se však pro velké množství diváků stala přeci jen příliš vysokou na to, aby si bitky obřích robotů a monster užili. Každopádně upřímný trailer přesně na tohle spoléhá a – a to říkám jako fanoušek – ačkoliv by bylo hodně jednoduché dělat si z filmu legraci, zdá se, že téhle partě se del Torův poslední kousek hodně líbil. A nestydí se to dát najevo.

Kraťas týdne
Na Facebooku jsme byli požádáni, ať zkusíme malinko zpropagovat půlhodinový film Franta a Jarin: rendez vous, za kterým stojí parta z písecké Filmové akademie Miroslava Ondříčka. Je to celkem povedená věc, která vypadá jako film, není trapná a dá se na ni koukat. Tudíž je lepší než dobrá polovina toho, co nám servírují čeští filmaři a chtějí za to v kině prachy.

Loki týdne
Nedávno jste mohli ve Výplachu vidět, jak by to podle Toma Hiddlestona vypadalo, kdyby si thorovského záporáka Loki nezahrál on, ale nahradil by ho Owen Wilson. Hiddleston má ale evidentně zmáklý celý Hollywood, takže tu máme další kousek. Tentokrát se severskou božskou sviní stane Samuel L. Jackson.

Názor týdne
Spousta lidí už má 3D plné zuby a jedním z nich je i Stan Lee. Tenhle kmet a člověk zodpovědný za většinu nejslavnějších superhrdinů má ale pár důvodů navíc. Ve svém věku totiž zažil doby, které zná většina čtenářů MovieZone jen z vyprávění. A moc dobře ví, že 3D není žádná novinka a že tahle technologie je tu v trochu jiné podobě už pěkně dlouho. A evidentně mu docela vadí, že se z něj někdo pokouší dělat vola.

Duel týdne
Minule se vás KarelR ptal na nejlepší říjnový film. Bylo z čeho vybírat, nejvíc hlasů od vás nakonec získali Rivalové, pak Gravity a poslední je Zmizení.

Dnes bychom rádi věděli, na který film se v posledních dvou měsících letošního roku nejvíc těšíte. Držme se českých premiér a názvy pište do předmětu a do textu uveďte důvody. Jako ostatně vždycky.

Za týden zdar

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace