Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Pokračování Avatara fasuje nečekaného záporáka


ikona
KarelR
avatar 2avatar 3avatar 4james cameron
Kdo si to rozdá s Jakesullym? 

Ze všech castingů, které mohly nadcházející avataří trilogii potkal, byl tenhle možná ten nejméně pravděpodobný. James Cameron totiž dnes oznámil, že bude součástí všech tří nových filmů Stephen Lang aka plukovník Quaritch, který na konci jedničky vážně nevypadal jako někdo, kdo by se měl vracet v pokračování.

Po zvěstech o tom, že se před kameru nějak vrátí i Sigourney Weaver, tedy další podivný pandorský přírůstek. Bude z Quaritche robot? Bude mít stejně jako Jake dvojče? Nebo se celá situace vyvine úplně jinak? Cameron slibuje nečekané řešení, které prý postavu posune do závratných výšin. Snad tedy opravdu ví, co dělá, koneckonců jde o filmaře, který jednoho oblíbeného drsňáka zabil a zase oživil hned několikrát. Myslíte, že Avatar podobné terminátoří kličky unese také, nebo tušíte nesmyslný a zbytečný tah?

---

Vytáhni v hospodě: Cameron plánuje všechny Avatary točit velice rychle za sebou. Produkce by tak měla nakynout do přímo "Jacksonovských" rozměrů.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace