Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Jackie Chan vs Stifler


ikona
Mr. Hlad
jackie chan
Největší mlátička Asie a největší držka Ameriky si to rozdají s hongkongskými gangstery 

Jackie Chan stárne jako každý člověk. Většina populace se ovšem neživí tím, že si nechává před kamerou dobrovolně lámat kosti. Jedna z největších akčních hvězd všech dob už několikrát oznámila, že s tímhle žánrem pomalu končí, ale zdá se, že to tak horké nebude. Jeho volné pokračování legendárních Božských relikvií Chinese Zodiac se celkem ošklivě nepovedlo, a tak si nejspíš řekl, že by to chtělo zkusit ještě alespoň jednou. A tentokrát se ambice malinko sníží, Skiptrace totiž bude podle všeho klasická akční buddy komedie.

Chan si tu zahraje hongkongského policajta Bennieho Blacka, který se už deset let snaží dostat za mříže nebezpečného gangstera. Když se ale se syndikátem zaplete jeho vlastní neteř, musí požádat o pomoc Connora Wattse, držkatého amerického gamblera s ksichtem největšího nadržence Prcičkovské ságy. Hláškovat a mlátit lidi budou v poušti Gobi, Hong Kongu, mongolských horách a vůbec na celkem zajímavých místech. I když to bůhvíjak originálně nezní, možná, že přesně takovýhle projekt by mohl právě teď Chanovi sednout. A Seann William Scott jako hláškař, který občas někoho přetáhne po hlavě lopatou (prostě stejná role jako ve Vítejte v džungli), by taky nemusel být zlý. Natáčení začne v lednu a režii má na starost Sam Fell, tvůrce animovaného Paranormana.

---

Vytáhni v hospodě: Za poslední Prcičky dostal Scott hezých pět mega.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace