Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Johnny Depp hledá nacistické zlato


ikona
Mr. Hlad
johnny depp
Dobrodružná honba za nacistickým pokladem s prvotřídním hereckým obsazením? Sem s tím! 

Pokud Johnny Depp hraje Jacka Sparrowa, fasuje za to takové peníze, že by mohl pomáhat nastartovat ekonomiku v nějaké té středoafrické zemi. Bohužel ale začíná být jeho rozverný kapitán, respektive jeho indiánská variace z Osamělého jezdce, malinko otravný. Akční komedie Mortdecai by mu však přeci jenom pár fanoušků, kteří už jsou trošku unaveni jeho blábolivými hrdiny, mohlo získat zpátky.

Hlavním hrdinou bude velice svérázný obchodník s uměním, jenž pátrá po slavném obrazu, na kterém by měl být ukrytý kód, který člověka zavede ke schovanému nacistickému zlatu. O to mají bohužel zájem i ruští gangsteři, teroristé, britská tajná služba a nakonec i hrdinova sexy manželka. Vedle Deppa se objeví i Ewan McGregor, Gwyneth Paltrow, Paul Bettany nebo Olivia Munn, což je hodně solidní obsazení. Za kameru si navíc sedne David Koepp, scenárista Jurského parku, Spider-Mana a Mission: Impossible. Nerežíruje poprvé a jeho Ozvěny mrtvých nebo nedávná Expresní zásilka byly dost povedené kousky. Takže jsme docela zvědaví.

----

Vytáhni v hospodě: Koepp s Deppem natočili i horor Tajemné okno.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace