Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #215 o Supermanovi a Arnoldovi


ikona
KarelR
víkendový výplach
Jak se točí ve vesmíru? Jak zní Owen Wilson jako Loki? A kdo zbožňuje Breaking Bad? 

Račte nakoukávat!

Upřímný trailer týdne

Walking Dead patří mezi nejsledovanější seriály současnosti, zároveň jde ale o jeden z nejvděčnějších cílů internetového humoru. Nejnovější trefa? Tradiční upřímný trailer od Screen Junkies, který si nebere žádné servítky.

Piáno týdne

Jestli jste neviděli komedii Velký, měli byste to určitě dohnat. V její nejslavnější scéně Tom Hanks hraje na obří piáno a samozřejmě byla jen otázka času, než ho někdo přinutí tenhle kousek zopakovat.

 

Fandovský dopis týdne

Seriál Breaking Bad zbožňují zástupy lidí. Málokdo ale čekal, že mezi jeho největší fandy patří také Anthony Hopkins, který navíc Bryanu Cranstonovi, zbytku obsazení a štábu napsal obdivný dopis. Classy!

 

Mutantí vyhazov týdne

Wolverine je sice nejpopulárnější X-Men, ale kdekomu už muselo vrtat hlavou, že je při dlouholetých potyčkách s Magnetem spíš slabina. Teď to konečně došlo i Profesorovi X a rozhodl se urychleně jednat.

 

Superman týdne

Superman letos oslavil 75. výročí, a to velice úspěšným celovečerním stylem. Zack Snyder teď ale ještě servíruje drobný dezert - dvouminutový kraťas, ve kterém společně s Brucem Timmem zmapoval celou Supermanovu kariéru. Ano, pár věcí tu chybí. I tak ale jde o parádní nostalgické pokoukání.

Arnold týdne

Těžko byste hledali herce, který na plátně pronesl víc ikonických hlášek než Arnold Schwarzenegger. Rakouský dub si je toho dobře vědom, propagaci svojí novinky Plán útěku tedy obohatil menším hláškovacím maratonem přesně podle fandovských přání.

 

Batman vs. Superman týdne

Batman se Supermanem jsou v comicsech dlouholetí kámoši a parťáci, jejich filmová týmovka nás ale teprve čeká. Podaří se Zacku Snyderovi jejich prodat důležitost jejich spolupráce? Ono je totiž dost lehké najít důvody pro to, že vůbec není nutná.

 

Loki týdne

Možná víte, že Tom Hiddleston patří vedle Bradleyho Coopera nebo Kevina Spaceyho mezi nejlepší herecké imitátory. Jeho nejnovější kousek? Owen Wilson v roli Lokiho!

Otázka týdne

Tiskovky Gravitace musí být přinejmenším velmi zajímavé, na té poslední bylo také veselo. Alfonsa Cuaróna se totiž někdo zeptal na to, jak moc obtížné bylo natáčet ve vesmíru. Jeho odpověď? "Ano, vzali jsme kamery na vesmírnou loď. Byli jsme tam tři a půl měsíce a při všem tom zkoušení se mi dělalo dost špatně." Jestli ted ale nadáváte na novinářskou hloupost, můžete rychle přestat. Tázajícím byl totiž známý Carlos "El Capi" Perez z komediální show Deberian Estar Trabajando, který pochopitelně jen vtipkoval. Cuarón ale byl ve střehu.

 

Duel týdne

Mr. Hlad se vás minulý týden ptal na to, koho byste obsadili jako Riggse a Murtaugha do rebootu Smrtonosné zbraně. Na odpovědi se mrkněte do diskuze, ale často padala jména jako Mark Wahlberg, Tom Hardy, Anthony Mackie a Idris Elba.

Dnešní duel bude o výborném začátku letošního října. Do kin se dostaly hned tři vynikající filmy, otázka je tedy jednoduchá. Považujete za největší pecku Gravitaci, Rivaly nebo Zmizení? Svého favorita na napište do předmětu a nezapomeňte dodat důvody.

 

Za týden zdar.

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (31)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace