Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Del Toro píše další Pacific Rim


ikona
KarelR
guillermo del toropacific rimpacific rim 2
Jaegeři možná ještě neřekli poslední slovo. 

Pacific Rim sice v USA vydělal jen 102 milionů dolarů a nenadchl zdaleka tolik diváků, v kolik se původně doufalo. Mimo Ameriku ale utržil dalších 306 a stále si drží pozici nejvýdělečnějšího originálního filmu roku (ano, brzy mu ji sebere Gravitace), takže není divu, že se pořád nepřestává spekulovat o pokračování.

Především asijský trh totiž jaegery a kaiju uvítal s velikou chutí, Warneři proto stále zvažují, zda utratit dalších 200 mega nebo ne. Co na to Guillermo del Toro? Toho studiové váhání příliš netrápí. A tak prostě sebral scenáristického kolegu Travise Beachama a začali společně psát Pacific Rim 2.

 

Další film se pochopitelně plánoval dlouho dopředu, což del Toro ostatně přiznával v každém druhém rozhovoru. Teď na něm ale začal aktivně pracovat i bez toho, aby mu Warneři přiřkli zelenou, takže uvidíme, co z toho vzejde. Viděli byste Pacific Rim 2 radši na plátně nebo v šuplíku? A která varianta vám v tuhle chvíli přijde reálnější? Svoje názory tradičně směrujte do diskuze.

---

Vytáhni v hospodě: Del Torovu znělku k Simpsonovým už musel vidět celý internet. Takže vyloženě pro jistotu...

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace