Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Iron Manův parťák navštíví Jurský svět


ikona
KarelR
jurrasic worldty simpkins
A možná ho doprovodí Nick z New Girl. 

S Jurským světem, rebootem Spielbergovy dinosauří ságy, to chvíli vypadalo bledě. Nakonec se ale jen posunul na červen 2015 a režisér Colin Trevorrow slibuje velkolepý návrat na ostrov Isla Nubla. Kdo se ho zúčastní? Už nějaký ten pátek víme, že by se ve filmu mohla objevit Bryce Dallas Howard. Teď tu ale máme prvních pár potvrzených herců. A začíná být jasné, kudy se film bude ubírat.

Jurský svět totiž navštíví Ty Simpkins, což je sympatický klučina, který se kamarádil s Tonym Starkem ve třetím Iron Manovi. Jeho staršího bratra si potom zahraje Nick Robinson z Kings of the Summer a spekuluje se o tom, že kolem nespecifikované role krouží také Jake Johnson ze sitcomu New Girl.

 

Ano, Nick a dinosauři. V záři reflektorů se ale momentálně ocitá spíš omladina, jejímž úkolem očividně bude vrátit dinosaury do dětských pokojíčků. První film tak činil velmi uspokojivě, takže se nad touhle taktikou ani nedá moc ohrnovat nos. Snad ale ke chlapcům brzy přibude nějaká starší jistota, protože bez hláškujícího vědátora nebo vynalézavého dobrodruha si lze Jurské cokoliv představit jen velice těžko.

---

Vytáhni v hospodě: Slavnou vibrující skleničku Spielberg vymyslel, když mu při poslechu Earth, Wind & Fire vibrovalo okno v autě. Trikaři ji pak zrealizovali pomocí hraní na kytaru.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace