Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

The Rock proti zemětřesení


ikona
Mr. Hlad
dwayne johnson
Dwayne Johnson bude zachraňovat dceru před naštvanou matkou přírodou 

Dwayne Johnson docela jede. Letos převzal sérii G. I. Joe, urval se ze řetězu v šestém Rychle a zběsile, zkusil si celkem úspěšně vážnější polohu v Práskačovi a v Potu a krvi Michaela Baye si zahrál dokonalého idiota. Zkrátka se mu daří a zdá se, že mezi herci se jen těžko bude hledat někdo nový, koho by mohl seřezat. No a tak si to rozdá se samotnou matkou přírodou.

 

Momentálně totiž jedná o tom, že by se objevil v hlavní roli 3D katastrofického filmu San Andreas. V něm gigantické zemětřesení zasáhne Kalifornii a hlavní hrdina se musí vydat přes celý zdevastovaný stát, aby našel svou dceru. Nijak zvlášť originálně to nezní, ale to vůbec nevadí, pokud režisér Brad Peyton předvede dost adrenalinových atrakcí. Prostor tu pro ně je. S Johnsonem Peyton pracoval i na úspěšné Cestě na tajuplný ostrov 2, kde mu šla akce docela od ruky. Scénář, který se po Hollywoodu pohybuje už dva roky, nedávno upravili tvůrci V zajetí démonů Carey Hayes a Chad Hayes a pokud půjde vše podle plánu, mohlo by se začít točit už na jaře příštího roku.

---

Vytáhni v hospodě: Johnsonovi dělá kaskadéra jeho vlastní bratranec Tanoai Reed.

 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace