Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Milla Jovovich proti teroristům


ikona
Mr. Hlad
milla jovovich
Místo nenažraných zombíků atentátníci, místo zpomalovaček agent 007 

Série Resident Evil je zlo. Čiré zlo a pravděpodobně to vůbec nejhorší, co čistě komerční větev současného Hollywoodu nabízí a všichni, kdo s ní mají něco společného, by měli okamžitě odjet někam do Afriky a začít někde v Ugandě provozovat ochotnické divadlo. Tolik k úvodu. Milla Jovovich, která je s touhle sérií spojená, v jiných rolích víceméně nikoho nezajímá, ale přesto má práce dost. Její novinka Surivor by však přeci jen mohla být o něco zajímavější než zpomalené střílení zombíků.

Zahraje si tu zaměstnankyni americké ambasády v Londýně, která dostane speciální úkol. Má zabránit tomu, aby se skupina nebezpečných teroristů dostala do Ameriky. Brzy ale zjistí, že s ní někdo nehraje čistou hru a že jí někdo obvinil ze zločinu, který nespáchala. Čas utíká a zdá se, že teroristé se chystají zaútočit na Times Square při oslavách Nového roku. Asi není třeba očekávat nic víc než solidní akční béčko, nic jiného ani James McTeague netočí, i když i to slovo „solidní“ je potřeba v jeho případě brát trošku s rezervou. Ale když si vzpomene na V jako Vendeta a zapomene na Havrana, mohlo by to být fajn. Rozhodně potěší i fakt, že vedle Jovovich se objeví schopní herci jako Emma Thompson, Pierce Brosnan a Angela Bassett.

---

Vytáhni v hospodě: Survivor už se chystá celkem dlouho a ještě nedávno s ním byli spojeni Katherine Heigl a Clive Owen. Ti se teď pakovali.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace