Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Ježíš ve stylu Gladiátora?


ikona
Mr. Hlad
kevin reynolds
Tvůrce Robina Hooda hledá tělo Ježíše Krista 

Biblická témata v poslední době docela frčí. Ridley Scott chystá svůj Exodus, Darren Aronofsky bude stavět s Russellem Crowem megaloď v Noah a teď se ozval i Kevin Reynolds. Jméno režisérského veterána už jste možná zapomněli, ale nejspíš stačí říct, že má za sebou nestárnoucí dobrodružný nářez s Kevinem Costnerem Robin Hood: Král zbojníků, stále stejně nepovedený Vodní svět a televizní hit Hatfields & McCoys. Rozhodně ještě nepatří do starého železa. Jeho novinka Resurrection zní poměrně zajímavě.

Hlavním hrdinou bude římský centurion, kterého Pilát Pontský pověří speciálním úkolem. Má zjistit, co je pravdy na tom, že v Jeruzalémě vstal z mrtvých chlapík, který byl ukřižovaný a spousta lidí ho považovala za spasitele. Tvůrci slibují vizuální nářez ve stylu Gladiátora a samotné pojetí příběhu by taky mohlo být celkem příjemným oživením okoukané látky a náhradou za zrušený seriál Řím, jehož plánované ale nikdy nenatočené série se měly odehrávat právě v Jeruzalémě. Doufejme, že nedostaneme jen další biblickou nudu a že Reynolds potvrdí, že mu to za kamerou pořád ještě jde. Premiéra se plánuje na Velikonoce 2015.

---

Vytáhni v hospodě: Reynold o Costnerovi jednou prohlásil, že by měl hrát jen ve filmech, které režíruje. Alespoň by tak pracoval se svým oblíbeným režisérem i hercem.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace