Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Tvůrce Elysia zlákal Wolverina


ikona
Mr. Hlad
chappiehugh jackmanneill blomkamp
Hugh Jackman si zahraje pod vedením Neilla Blomkampa v hodně neobvyklé sci-fi komedii 

Proč to neříct, Neill Blomkamp nás zklamal. Po vynikajícím Districtu 9 přišel s „jen“ dobrým sci-fi Elysium. To sice vypadá naprosto úchvatně a potvrzuje, že tenhle jihoafrický režisér má vizuál v malíku a nebojí se natáčet filmy, které nepůsobí zrovna optimisticky. Avšak po příběhové stránce šlo bohužel o mizérii. Každopádně zdaleka ne takovou, abychom na talentovaného filmaře zanevřeli. Jeho novinka Chappie bude navíc něco úplně jiného, než točil doposud. A o to víc jsme zvědaví.

 

Hlavním hrdinou by měl být policejní android, jehož si zahraje Sharlto Copley. Ten se při službě ve slumech dostane do rukou dvou únosců v podání členů kapely Die Antwoord, kteří by ho rádi využili pro zločin. Podle Blomkampa půjde o srdečnou komedii ze sci-fi prostředí. A teď se k ní přidala sakra velká hvězda. Copley je skvělý herec, ale plakátové jméno to bohužel není, takže účast Hugha Jackmana rozhodně nebude ke škodě. Podle všeho by si měl zahrát vysoce postaveného manažera, jenž by rád gaunery pořádně srovnal do latě. Americká premiéra bude už na konci března příštího roku.

---

Vytáhni v hospodě: V pětadvaceti letech byl Sharlto Copley nejmladším televizním producentem v Jižní Africe. Právě tehdy potkal Neilla Blomkampa, který byl v té době ještě teenager.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace