Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #212 o Mortal Kombat


ikona
Mr. Hlad
víkendový výplach
Jak se povedla nová řada Mortal Kombat? Jak to chodí u Batmanů doma? A proč je Samuel L. Jackson nejhorší člověk na světě? 

Prostě výplach

Debut týdne
Když se nějaký herec nebo herečka rozhodne pro režii, obvykle to nedopadá moc dobře. Jsou samozřejmě výjimky typu Roberta Redforda, George Clooneyho nebo Bena Afflecka, ale jinak většinou hereckým hvězdám přeroste práce za kamerou přes hlavu. Penélope Cruz taky dostala chuť vyzkoušet si to za kamerou, naštěstí to bere pomalu, a tak je jejím prvním projektem reklama pro firmu Agent Provocateur. Upozorňujeme, že jde o firmu, co vyrábí dámské spodní prádlo a všem strážcům morálky, feministkám nebo militantním bojovníkům proti ženské kráse se upřímně omlouváme. Cruz má ale každopádně talent.

Rada týdne
J.J. Abrams má teď plné ruce Hvězdných válek a možná ví, že na kvalitě či nekvalitě jeho filmu tak trochu závisí i jeho život. Fanoušci si zkrátka žádají kvalitu a pokud nebudou spokojeni, může to dopadnout ošklivě. Naštěstí někteří z nich chtějí trošku i pomoci. Alespoň radou. Tady jsou čtyři, kterými by se měl Abrams řídit. A rozhodně se nedá říct, že by šlo o blbosti.

Řev týdne
Existují žebříčky nejvíc sexy hereček, největších filmových drsňáků, nejlepších padouchů i nejotravnějších charakterů. Ale nejvíc uřvaných postav asi ne. Každopádně nejspíš není třeba se tím zabývat, protože tuhle kategorii by pravděpodobně ovládl Marty McFly z Návratů do budoucnosti.

Znělka týdne
Ačkoliv jsem seriálu Homeland dal hned dvě šance, nějak jsme si do noty nepadli. Nenávist k němu necítím, jsme schopni vedle sebe existovat celkem v míru, ale prostě si myslím, že je to přeceňovaná sračka. Každopádně fanoušky má Homeland kreativní, což dokazuje i alternativní intro ve stylu televizních dramat z devadesátých let.

Zloduch týdne
Kdo může za globální oteplování? Jaká zrůda je zodpovědná za chemické útoky v Sýrii? Kdo cpe peníze do filmů Tomáše Magnuska? A koho máme nenávidět za to, že venku zmokneme? Odpověď je jednoduchá – Samuel L. Jackson. Tenhle chlap může zkrátka za všechno zlo, co se na světě děje. Tak si taky plivněte!

Seriál týdne
A je to tady. Druhá řada web seriálu Mortal Kombat: Legacy se objevila na internetu a jelikož tvůrci slibovali, že tentokrát to nebude o historii postav, ale o turnaji a že se dočkáme i veselých fatalit, docela jsem se těšili. Nakonec to bohužel tak slavné není a přeci jenom je tu poměr keců a rýpání se v emocích vůči trhání páteří dost nefér. Ale obrázek si udělejte sami. Vzhledem k minimálnímu rozpočtu a faktu, že celý seriál je vlastně na webu zadarmo, je to pořád úspěch. Ale příště už by to fakt chtělo omezit se na „fight“ nebo „finish him“. Tady máte všechny epizody.

Batman týdne
Když dětem něco vykládají rodiče, obvykle to jedním uchem pustí dovnitř, druhým ven a stejně nakonec udělají, co chtějí. Proto je celkem dobrý nápad dávat hořlaviny a ostré věci na police, na které nedosáhnou. Na druhou stranu kdyby jim do duše promlouval Bruce Wayne, možná, že by to nakonec bylo výrazně bezpečnější.

Drsňák týdne
Nick Offerman není žádná velká hvězda, ovšem ve filmech ho přehlédnete málokdy. Obvykle má knír, vypadá jako starší a trošku rozumnější brácha Zacha Galifianakise a hraje drsňáky. Takové, vedle kterých Clint Eastwood vypadá jako Daniel Nekonečný. No a takhle vypadá jeho normální chlapský den.

Romance týdne
Romantických komedií ze střední školy jsme tu měli už asi tak tisíci miliard milionů. Plus mínus. Moc nového se tu vymyslet nedá. Obvykle je jeden populární a druhý ne a dají se dohromady, případně – v těch extrémnějších variantách – jsou nepopulární oba a dají se dohromady. Přesto tohle téma nabízí tvůrcům dost prostoru pro vlastní nápady. I když jsou někdy trošku extrémní.

Duel týdne
V minulém duelu se KarelR ptal na nejočekávanější hry, sami se mrkněte, co se bude na podzim pařit mezi čtenáři MovieZone.

Dnes se podíváme na Gravitaci. Jaký je vás nejoblíbenější film z vesmíru, který nepatří úplně do žánru sci-fi? Žádní roboti, žádní mimozemšťani, prostě realita (nebo „realita“, jak chcete). Název nebo názvy napište do předmětu a do textu se rozkecejte o důvodech.

Za týden zdar.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace