Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Harry Potter nám zazpívá


ikona
Mr. Hlad
daniel radcliffe
Objeví se bývalé kouzelnické eso v biografii jedné z největších pěveckých hvězd dvacátého století? 

O biografii zpěváka skupiny Queen Freddieho Mercuryho se mluví už hodně dlouho, ale zdá se, že jeden z nejvýraznějších umělců dvacátého století má cestu na plátna docela těžkou. Dlouho to vypadalo, že si ho zahraje Sacha Baron Cohen, ale nakonec se musel od celého projektu pakovat. Chtěl totiž Mercuryho příběh pojmout bez příkras a mít v něm i věci, které jsou malinko kontroverzní. Bohužel žijící členové kapely chtějí natočit víc family-friendly podívanou, takže z toho nakonec nic nebylo. Teď je tu ale překvapivá herecká náhrada.

O roli Freddieho Mercuryho totiž momentálně prý jedná Daniel Radcliffe. Ten se v posledních letech snaží svět přesvědčit, že stojí za to sledovat jeho filmy, i když v nich nemáchá kouzelnou hůlkou a nemotá se po Bradavicích. Jde mu to celkem úspěšně a životopis slavného zpěváka by mu pár pozitivních bodů taky mohl přinést. Uvidíme, jak to celé dopadne. Každopádně i když možná volba Radcliffa vypadá na první pohled trošku podivně, už si zahrál i básníka Allena Ginsberga, což taky není zrovna tradiční filmový hrdina. Navíc je vysoký asi jako Mercury a umí zpívat, což je pro podobnou roli celkem podstatná výhoda.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace