Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Walter White proti Hollywoodu


ikona
Mr. Hlad
bryan cranston
S drogami v Breaking Bad Bryan Cranston končí. Místo toho bude psát filmové klasiky a bojovat proti systému 

Seriál Breaking Bad je totální bomba a pravidelně si můžete číst recapy posledních epizod i na TV Zone. Bryan Cranston se díky němu stal hodně žádaným hercem a dost hlasitě se mluvilo o tom, že by si mohl v Batman vs. Superman zahrát plešatého Lexe Luthora. Jak to dopadne, na to si ještě počkáme, Cranston si ale už teď vybral roli, která by mohla jeho herecký talent vytěžit na maximum a možná mu i přinést nějaké to filmové ocenění. Zahraje si totiž v biografii Trumbo.

Dalton Trumbo byl hollywoodský scenárista, který se stal obětí honu na čarodějnice, když se v USA báli všeho, co mohlo byť jen náznakem připomínat komunismus. Jednu dobu měl zakázáno tvořit a dokonce skončil i ve vězení. Nakonec získal dva Oscary, napsal legendy jako Spartacus nebo Prázdniny v Římě, ale téměř při boji za očištění svého jména zničil svou rodinu a rozpadlo se mu několik dlouholetých přátelství. Hollywood zkrátka jednou ukázal, že má i odvrácenou stranu. Režie by se měl chopit Jay Roach, který má ale na kontě hlavně komedie, například Fotr je lotr, Blbec k večeři nebo trilogii o Austinu Powersovi. Snad zvládne i serióznější téma.

---

Vytáhni v hospodě: Pátá série Breaking Bad i celý seriál končí 29. září.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace